• Aleksandra Uzelac osvojila trofej za najbolju odbojkašicu u januaru

    Zrenjaninka Aleksandra Uzelac, primač Železničara iz Lajkovca, proglašena je za najbolju odbojkašicu u januaru u Banka Poštanska štedionica Superligi 2022/2023. To je odlučio žiri za izbor najboljih igračica i igrača meseca, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.   Aleksandar Janjić, direktor filijale Valjevo Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora odbojkaških liga u Srbiji, predao je Aleksandri ček […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aleksandra Uzelac osvojila trofej za najbolju odbojkašicu u januaru

    Zrenjaninka Aleksandra Uzelac, primač Železničara iz Lajkovca, proglašena je za najbolju odbojkašicu u januaru u Banka Poštanska štedionica Superligi 2022/2023. To je odlučio žiri za izbor najboljih igračica i igrača meseca, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

     

    Aleksandar Janjić, direktor filijale Valjevo Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora odbojkaških liga u Srbiji, predao je Aleksandri ček na 500 evra, namenjen najboljoj odbojkašici u januaru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rukometaši Proletera slavili u Kikindi: Zaslužena pobeda Zrenjaninaca

     

    Dragomir Gerasimović, delegat Banka Poštanska štedionica Superlige, predao joj je trofej namenjen najboljoj odbojkašici u januaru.

     

    Trofej i ček Aleksandri Uzelac uručeni su u Lajkovcu pre početka utakmice 17. kola Banka Poštanska štedionica Superlige 2022/2023. za odbojkašice između Železničara iz Lajkovca i Novog Sada.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, Aleksandra Uzelac je krajem prošle godine proglašena od strane Odbojkaškog saveza Srbije za najperspektivniju mladu odbojkašicu u državi u 2022. Članici juniorske reprezentacije Srbije priznanje je tada uručila proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović, koja je takođe rođena u Zrenjaninu.

     

    Aleksandra je, inače, ranije nastupala za Odbojkaški klub Bagljaš 023 iz svog rodnog grada.

     

    aleksandra uzelac
    Foto: Odbojkaški savez Srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport