• Čukarički pobednik prvog turnira „Trofej grada Zrenjanina“ (Foto)

    Prvi fudbalski turnir „Trofej grada Zrenjanina – Dan mladih 2019“ održan je u subotu, 10. avgusta, na stadionu Fudbalskog kluba Radnički.   Ovaj turnir je upriličen povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, a događaju je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.   Na turniru su nastupili najmlađi fudbaleri fudbalskih klubova Proleter, Banat Bull, Crvena zvezda, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Čukarički pobednik prvog turnira „Trofej grada Zrenjanina“ (Foto)

    Prvi fudbalski turnir „Trofej grada Zrenjanina – Dan mladih 2019“ održan je u subotu, 10. avgusta, na stadionu Fudbalskog kluba Radnički.

     

    Ovaj turnir je upriličen povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, a događaju je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.

     

    Na turniru su nastupili najmlađi fudbaleri fudbalskih klubova Proleter, Banat Bull, Crvena zvezda, Dinamo, OFK Kikinda, Bambi, Čukarički i Bolesnikov.

     

    Pročitajte još: Poslednja kontrolna utakmica pred start nove sezone (Foto)

     

    Pobednik prvog turnira „Trofej grada Zrenjanina – Dan mladih 2019“ je ekipa Čukaričkog. Drugo mesto pripalo je najmlađim fudbalerima Crvene zvezde, a trećeplasirana je bila ekipa FK Bolesnikov iz Novog Sada.

     

    U okviru turnira i obeležavanja Međunarodnog dana mladih upriličena je i taktičko – pokazna vežba Žandarmerije.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin