• Crveno – bele od prvog zvuka sirene kontrolisale utakmicu (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Radnički (Bajmok) 37:22 (poluvreme 20:9)   Rukometašice zrenjaninskog Proletera ostvarile su prvu ovosezonsku pobedu. One su na parketu hale Medison, u subotu, 19. oktobra, u okviru 5. kola Prve lige – grupa Sever, savladale ekipu Radničkog iz Sombora rezultatom 37:22.   Pročitajte još: NIKAKO DA IM KRENE: Pretrpele i treći uzastopni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Crveno – bele od prvog zvuka sirene kontrolisale utakmicu (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Radnički (Bajmok) 37:22 (poluvreme 20:9)

     

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera ostvarile su prvu ovosezonsku pobedu. One su na parketu hale Medison, u subotu, 19. oktobra, u okviru 5. kola Prve lige – grupa Sever, savladale ekipu Radničkog iz Sombora rezultatom 37:22.

     

    Pročitajte još: NIKAKO DA IM KRENE: Pretrpele i treći uzastopni poraz

     

    Crveno – bele su od prvog zvuka sirene kontrolisale utakmicu, a najveću prednost od jedanaest golova razlike stekle su u finišu prvog poluvremena. Najefikasnija među izabranicama Dragana Lazarova bila je Anastazija Homan Stanković koja je deset puta uspela da zatrese mrežu gošći, te je ujedno i proglašena za igrača utakmice.

     

    U narednom kolu, rukometašice Proletera gostuju u Petrovaradinu istoimenoj ekipi.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport