• Crvena zvezda želi da vrati Duška Tošića u svoje redove

    Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić potvrdio je novinarima da je želja kluba iz Ljutice Bogdana da u svoje redove vrati Duška Tošića. Tošić je nedavno napustio kineski klub Gvangžu i od tada se spominje da bi se mogao vratiti u Bešiktaš ili Crvenu zvezdu.   – Želja nam je da se Tošić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Crvena zvezda želi da vrati Duška Tošića u svoje redove

    Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić potvrdio je novinarima da je želja kluba iz Ljutice Bogdana da u svoje redove vrati Duška Tošića. Tošić je nedavno napustio kineski klub Gvangžu i od tada se spominje da bi se mogao vratiti u Bešiktaš ili Crvenu zvezdu.

     

    – Želja nam je da se Tošić vrati. Može da igra levog štopera i beka. Rekao sam mu: „Duško, nemoj da se Zvezda takmiči finansijski sa Bešiktašom, potreban si nam. Ostavio si trag, trebalo bi polako da se spremaš za funkciju“. Pregršt je motiva i razloga da dođe. On je takođe želja trenera Dejana Stankovića i sportskog direktora Mitra Mrkele – kazao je Zvezdan Terzić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pre nekoliko dana proglašen za trenera meseca, a onda dobio otkaz!

     

    Ni čuveni zrenjaninski fudbaler nije krio želju da ponovo obuče crveno-beli dres.

     

    – Iako imam 35 godina sigurno bih mogao da odigram još dve – tri sezone na visokom nivou. Uvek je čast i privilegija nositi dres Crvene zvezde, našeg najvećeg kluba. Pričao sam sa Terzićem, čuo se i sa Stankovićem. Očekujem da ćemo se videti narednih dana i detaljnije razgovarati – istakao je Duško Tošić.

     

    Tošić je igrao u Zvezdi u periodu od 2010. do 2012. godine, a jedno vreme je proveo na pozajmici u Real Betisu. Nakon Crvene zvezde, karijeru je nastavio u Turskoj.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport