• Crvena zvezda savladala zrenjaninski Proleter sa 11 poena razlike

    ŽKK Crvena zvezda – ŽKK Proleter 74:63 (28:17, 16:12, 17:17, 13:17)   Zrenjaninski Proleter pretrpeo je i jedanaesti ovosezonski poraz. Od ovdašnjih košarkašica su u subotu, 18. januara, u okviru 13. kola Prve ženske lige, bile bolje košarkašice Crvene zvezde iz Beograda, savladavši ih rezultatom 74:63.   Beograđanke su mnogo bolje otvorile utakmicu i konstantno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Crvena zvezda savladala zrenjaninski Proleter sa 11 poena razlike

    ŽKK Crvena zvezda – ŽKK Proleter 74:63 (28:17, 16:12, 17:17, 13:17)

     

    Zrenjaninski Proleter pretrpeo je i jedanaesti ovosezonski poraz. Od ovdašnjih košarkašica su u subotu, 18. januara, u okviru 13. kola Prve ženske lige, bile bolje košarkašice Crvene zvezde iz Beograda, savladavši ih rezultatom 74:63.

     

    Beograđanke su mnogo bolje otvorile utakmicu i konstantno su bile u vođstvu. Nisu dozvolile izabranicama Marka Marinkova da priprete ni u jednom momentu meča.

     

    Pročitajte još: Klečanke demonstrirale veliku borbenost i izvojevale pobedu (Foto)

     

    Najefikasnija u redovima zrenjaninskih crveno-belih bila je mlada reprezentativka Marina Stojić, koja je postigla 16 poena. Po efikasnosti su je u stopu ispratile Jela Vidačić sa 15, odnosno Jovana Vulović sa 13 ubačenih koševa.

     

    U narednom kolu, koje je na programu u subotu, 25. januara, zrenjaninski Proleter će na svom terenu ugostiti trenutno drugoplasiranu ekipu na tabeli, ŽKK 021 iz Novog Sada.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport