• Članica Savate kluba Banat Jelena Radojčin najuspešnija kadetkinja u Srbiji

    Članica Savate kluba Banat iz Zrenjanina Jelena Radojčin proglašena je za najuspešniju takmičarku u ovom sportu u Srbiji, u kadetskoj konkurenciji, u prošloj godini. Jeleni je priznanje za najuspešniju kadetkinju uručeno na redovnoj godišnjoj skupštini Savate saveza Srbije, održanoj u Rumi.   – Zahvalna sam svima, pogotovo mojim trenerima Slobodanu Popovu i Ivani Popadić Popov, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Članica Savate kluba Banat Jelena Radojčin najuspešnija kadetkinja u Srbiji

    Članica Savate kluba Banat iz Zrenjanina Jelena Radojčin proglašena je za najuspešniju takmičarku u ovom sportu u Srbiji, u kadetskoj konkurenciji, u prošloj godini. Jeleni je priznanje za najuspešniju kadetkinju uručeno na redovnoj godišnjoj skupštini Savate saveza Srbije, održanoj u Rumi.

     

    – Zahvalna sam svima, pogotovo mojim trenerima Slobodanu Popovu i Ivani Popadić Popov, koji me vredno pripremaju za takmičenja. Trudiću se da opravdam ovo poverenje, a već 6. marta me očekuje prvenstvo Srbije – kazala je Jelena Radojčin za portal zrenjaninski.com.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ženska rukometna reprezentacija Srbije u Zrenjaninu dočekuje Šveđanke

     

    jelena radojčin

     

    Jelena je rođena 2006. u Zrenjaninu. Članica je Savate kluba Banat od septembra 2019. godine.

     

    Među njenim najznačajnijim takmičenjima do sada je prvenstvo Srbije, koje je održano u aprilu prošle godine u Obrenovcu. To je bio njen treći nastup u savateu, na kojem je po prvi put osvojila prvo mesto.

     

    – Svetski kup za kadete, koji je održan u julu prošle godine u Rumi, bio je moje prvo međunarodno takmičenje. Nastupala sam u kategoriji do 60kg. Imala sam četiri meča i pobedila sam u sva četiri i tako se izborila za prvo mesto. Proglašena sam najuspešnijom kadetkinjom Svetskog kupa – navodi naša sagovornica.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Jelena se takmičila i na Kupu Srbije, održanom u Rumi, gde je nastupila u kategoriji do 65kg. I tamo je osvojila prvo mesto i proglašena je najuspešnijom kadetkinjom kupa. Stoga je priznanje Savate saveza Srbije bila kruna svega onoga što je postigla u prošloj godini.

     

    jelena radojčin

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport