• Ženska rukometna reprezentacija Srbije u Zrenjaninu dočekuje Šveđanke

    Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar saopštio je širi spisak rukometašica na koje računa za dve kvalifikacione utakmice za EHF EURO 2022 sa Švedskom.   Izabranice Uroša Bregara će prvu utakmicu protiv Švedske odigrati u četvrtak, 3. marta, od 18 časova, u Zrenjaninu. Meč u Švedskoj je predviđen za subotu, 5. mart, u 17 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ženska rukometna reprezentacija Srbije u Zrenjaninu dočekuje Šveđanke

    Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar saopštio je širi spisak rukometašica na koje računa za dve kvalifikacione utakmice za EHF EURO 2022 sa Švedskom.

     

    Izabranice Uroša Bregara će prvu utakmicu protiv Švedske odigrati u četvrtak, 3. marta, od 18 časova, u Zrenjaninu. Meč u Švedskoj je predviđen za subotu, 5. mart, u 17 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kuglašice Kristala ekipne juniorske prvakinje, Banatu vicešampionska titula

     

    U dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Srbija je slavila protiv Turske u Zrenjaninu rezultatom 36:27. Zatim je pretrpela poraz protiv Islanda na gostujućem terenu 23:21.

     

    Posle dva martovska susreta sa Švedskom našu selekciju do kraja kvalifikacija očekuje gostovanje u Turskoj 20. aprila i utakmica sa Islandom, koja se 23. aprila igra u Srbiji.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Evropsko prvenstvo za rukometašice na programu je od 4. do 22. novembra u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport