• Četiri medalje: Kajakaši Begeja uspešni na Prvenstvu Vojvodine (Foto)

    Kajak staze jezera Tikvara, nadomak Bačke Palanke, bile su mesto održavanja Prvenstva Vojvodine i Prvenstva Srbije u mini kajaku za 2020. godinu.   Tamo su se u subotu, 29. avgusta, okupili najmlađi kajakaši iz cele države, kako bi u trkama na 500 i 1000 metara odmerili snage i stekli zvanje najboljih za ovu, po mnogo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četiri medalje: Kajakaši Begeja uspešni na Prvenstvu Vojvodine (Foto)

    Kajak staze jezera Tikvara, nadomak Bačke Palanke, bile su mesto održavanja Prvenstva Vojvodine i Prvenstva Srbije u mini kajaku za 2020. godinu.

     

    Tamo su se u subotu, 29. avgusta, okupili najmlađi kajakaši iz cele države, kako bi u trkama na 500 i 1000 metara odmerili snage i stekli zvanje najboljih za ovu, po mnogo čemu specifičnu sportsku godinu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci protiv novajlija: Poraz košarkaša Proletera u pripremnom meču

     

    Među 308 posada našlo se i 25 takmičara iz Zrenjanina, članova Kajak kluba Begej. Oni su uspeli da ostvare veoma zapažene rezultate. Četiri zrenjaninske posade okitile su se medaljama sa Prvenstva Vojvodine.

     

     

    Srebrnu medalju osvojila je posada četverca MK-4 za devojčice uzrasta 2011. godište i mlađe, u sastavu Majda Oklobdžija, Milica Grebenar, Darija Jeličić i Nataša Odadžić, kao i posada MK-4 devojčica 2008/2009. godište, u sastavu Elena Trubajić, Miona Bogaroški, Divna Nedić i Maša Karanfilović.

     

    Bronzanim odličjima su se okitili muški četverac MK-4 2010/2011. godište, u sastavu Luka Oklobdžija, Todor Jeličić, Luka Popov i Marko Lakatuš, kao i dvosed MK-2 za devojčice rođene 2010. godine, koji su činile Mia Božić i Nataša Odadžić.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport