• Bronzane medalje iz Čačka za Anđelu Kostić i Nikolinu Bjelić

    Takmičari Karate kluba Zadrugar iz Lazareva učestvovali su na 50. jubilarnom međunarodnom karate turniru „Zlatni pojas“, koji je održan prošlog vikenda u Čačku.   Takmičenje je održano u konkurencijama poletaraca, pionira, nada, kadeta, juniora i mlađih seniora.   PROČITAJTE JOŠ: Zurab Datunašvili izborio plasman na Olimpijske igre u Tokiju   Anđela Kostić i Nikolina Bjelić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bronzane medalje iz Čačka za Anđelu Kostić i Nikolinu Bjelić

    Takmičari Karate kluba Zadrugar iz Lazareva učestvovali su na 50. jubilarnom međunarodnom karate turniru „Zlatni pojas“, koji je održan prošlog vikenda u Čačku.

     

    Takmičenje je održano u konkurencijama poletaraca, pionira, nada, kadeta, juniora i mlađih seniora.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zurab Datunašvili izborio plasman na Olimpijske igre u Tokiju

     

    Anđela Kostić i Nikolina Bjelić su na čačanskom turniru osvojile bronzane medalje. Pored njih, na takmičenju su učestvovali i Dunja Rajić i Marko Drobnjak, ali ovog puta oni nisu uspeli da se domognu medalja.

     

    Turnir „Zlatni pojas“ ima bodovni, kontrolni i izborni karakter za takmičare iz Srbije, koji konkurišu za reprezentaciju Srbije, koja će ove godine nastupati na balkanskim prvenstvima u svim uzrasnim kategorijama, Školskom prvenstvu sveta, WKF karate 1 premijer ligama za mlade i Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Narednog vikenda, u Beočinu, održava se Kup Srbije za kadete, juniore i seniore, a 16. maja međunarodni turnir „Dunav kup – Novi Sad open“ za poletarce, pionire i nade.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport