• Bronza za Ajredina Ajetija na target sprint takmičenju u Budimpešti

    Takmičari SBU Borac iz Zrenjanina i SK Biatlon iz Novog Sada predstavljali su Srbiju na target sprint takmičenju „Budakeszi cup“, koje je održano u Budimpešti. Ovaj kup organizovali su klub Vasas i Biatlonski savez Mađarske.   Target sprint kup u Budimpešti je prvo takmičenje i učešće srpskih takmičara van granica Srbije, nakon pauze zbog pandemije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bronza za Ajredina Ajetija na target sprint takmičenju u Budimpešti

    Takmičari SBU Borac iz Zrenjanina i SK Biatlon iz Novog Sada predstavljali su Srbiju na target sprint takmičenju „Budakeszi cup“, koje je održano u Budimpešti. Ovaj kup organizovali su klub Vasas i Biatlonski savez Mađarske.

     

    Target sprint kup u Budimpešti je prvo takmičenje i učešće srpskih takmičara van granica Srbije, nakon pauze zbog pandemije koronavirusa.

     

    Pročitajte još: Odbojkaški savez Vojvodine održao Vanrednu izbornu skupštinu

     

    Takmičar SBU Borac Ajredin Ajeti je u kategoriji seniora zauzeo treće mesto.

     

    – Rezultat je dobar, s obzirom na to da je bio kratak period priprema za ovo takmičenje. Postojali su i birokratski problemi oko prenošenja puške preko granice. Zato mi je mađarski tim „Cel Tudat SE“ iz Segedina pozajmio pušku za nastup, zbog čega sam im veoma zahvalan – kazao je Ajeti.

     

    Ajeti dodaje da veliku zahvalnost duguje i Miroslavu Šegrtu i Gaboru Macanku, koji mu pomažu da se usavrši u streljaštvu.

     

    Takmičarka SK Biatlon iz Novog Sada Katarina Vranjšević je trijumfovala u kategoriji juniorki, ispred Hristine Plavšić, dok je četvrto mesto pripalo Dragani Vranešević.

     

    target sprint

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport