• Bravo, devojke: Ubedljiva pobeda od 27 poena razlike (Foto)

    ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) – ŽKK Sloga (Požega) 66:39 (15:10, 21:7, 17:12, 13:10)   Ubedljivu pobedu od dvadeset sedam poena razlike ostvarile su košarkašice zrenjaninskog Proletera u zaostaloj utakmici 8. kola Druge lige Srbije. Sjajnom igrom u svim segmentima, Zrenjaninke su u utorak, 15. decembra, na parketu Kristalne dvorane, savladale ekipu ŽKK Sloga iz Požege […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bravo, devojke: Ubedljiva pobeda od 27 poena razlike (Foto)

    ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) – ŽKK Sloga (Požega) 66:39 (15:10, 21:7, 17:12, 13:10)

     

    Ubedljivu pobedu od dvadeset sedam poena razlike ostvarile su košarkašice zrenjaninskog Proletera u zaostaloj utakmici 8. kola Druge lige Srbije. Sjajnom igrom u svim segmentima, Zrenjaninke su u utorak, 15. decembra, na parketu Kristalne dvorane, savladale ekipu ŽKK Sloga iz Požege rezultatom 66:39.

     

    Sa nova dva upisana boda, crveno-bele iz grada na obalama Begeja ponovo su preuzele lidersku poziciju na tabeli.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Veliki uspeh rvača Proletera i reprezentativaca Srbije na Svetskom kupu

     

    Gošće su bile ravnopravan rival samo u prvih šest minuta susreta, kada beležimo i poslednje njihovo vođstvo na ovom meču. Semafor je tada beležio rezultat 8:9. Nakon toga, izabranice Marka Marinkova podigle su nivo igre kako u odbrani tako i u napadu, te su do kraja prve i u prvih osam minuta druge četvrtine napravile seriju 25:2, što je i prelomilo ovaj susret u korist domaćeg tima.

     

     

    Najefikasnija među košarkašicama Proletera bila je Zorana Lambić koja je postigla sedamnaest poena. Poen manje zabeležila je Tamara Jokić, dok se Bojana Škundrić zaustavila na devet, a Nikolina Mihajlović na osam postignutih poena. Jelena Muratović i Jelena Bosnić su postigle po šest, dok su Nikolina Pilipović i Milica Sovilj zabeležile po dva poena.

     

    Ukoliko ne bude većih problema sa virusom Covid-19, košarkašicama Proletera u subotu, 19. decembra, sledi gostovanje u Bačkoj Topoli, gde će se sastati sa trenutno četvrtoplasiranom ekipom na tabeli, ŽKK Topolčanka.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport