• Oni su sjajni: Vaterpolo klub Proleter nastavlja u pobedničkom ritmu (Foto)

    Vaterpolo klub Proleter ostvario je sinoć, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, još jednu pobedu. U zaostaloj utakmici prvog dela sezone Prve A lige, momci iz grada na Begeju savladali su ekipu VK Beograd rezultatom 19:11 (6:2, 4:3, 5:3, 4:3).   PROČITAJTE JOŠ: Stonoteniseri oba zrenjaninska kluba ostvarili pobede u 13. kolu   – Veoma sam […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oni su sjajni: Vaterpolo klub Proleter nastavlja u pobedničkom ritmu (Foto)

    Vaterpolo klub Proleter ostvario je sinoć, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, još jednu pobedu. U zaostaloj utakmici prvog dela sezone Prve A lige, momci iz grada na Begeju savladali su ekipu VK Beograd rezultatom 19:11 (6:2, 4:3, 5:3, 4:3).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Stonoteniseri oba zrenjaninska kluba ostvarili pobede u 13. kolu

     

    – Veoma sam zadovoljan igrom i, naravno, pobedom. Igrali smo bez dva centra, jer su to novi igrači koji su registrovani za drugi deo prvenstva. Ekipa je bila koncentrisana, fokusirana i u bazenu dominantna, što je pokazao rezultat na kraju – rekao je za portal zrenjaninski.com Dobrica Brdarić, trener Proletera.

     

     

    Najefikasniji u timu Proletera bili su Nemanja Matković sa 6 postignutih golova, Luka Bosić sa 4, Uroš Marić sa 3 i Stefan Naćuk sa 2 postignuta gola. Po jedan gol ubeležili su Mirel Ćatović, Viktor Mesaroš, Boško Janjić i Mateja Bosić.

     

    Posle sedam odigranih kola, Vaterpolo klub Proleter se i dalje nalazi na prvom mestu na tabeli, sa maksimalnim brojem bodova, bez ijednog pretrpljenog poraza.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prvenstvo se nastavlja već u subotu. Proleter dočekuje Valis iz Valjeva, drugoplasiranu ekipu na tabeli, pa je ovaj meč praktično derbi sezone.

     

    – Očekujem pobedu – kratko je poručio Brdarić.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]