• Branislav Lojpur: SAS zaslužuje da igra u Prvoj fustal ligi Srbije

    Spuštena je zavesa na jesenji deo prvenstva u Drugoj futsal ligi Srbije. Igrači zrenjaninskog SAS-a na zimsku pauzu idu pozicionirani na osmom mestu na tabeli, sa ukupno osvojenih 11 bodova u deset odigranih mečeva, što je za 19 bodova manje od prvoplasiranog Bečeja 2003.   SAS i sedmoplasirani Zufo odigrali su utakmicu manje u odnosu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Branislav Lojpur: SAS zaslužuje da igra u Prvoj fustal ligi Srbije

    Spuštena je zavesa na jesenji deo prvenstva u Drugoj futsal ligi Srbije. Igrači zrenjaninskog SAS-a na zimsku pauzu idu pozicionirani na osmom mestu na tabeli, sa ukupno osvojenih 11 bodova u deset odigranih mečeva, što je za 19 bodova manje od prvoplasiranog Bečeja 2003.

     

    SAS i sedmoplasirani Zufo odigrali su utakmicu manje u odnosu na ostale timove, a zaostali susret 11. kola na programu je 9. januara, kada će Zrenjaninci gostovati u Bujanovcu. To će im biti šansa da pre nastavka prvenstva u februaru, upišu nova tri boda i podignu se za lestvicu više, na mesto koje sada zauzima Zufo.

     

    – Ove sezone smo zacrtali cilj, a to je ulazak u Prvu futsal ligu Srbije. Nažalost, stvari nisu krenule po planu. Desio se peh sa nekoliko igrača koji su zadobili ozbiljnije povrede. Takođe, i novonastala situacija sa koronavirusom nikome nije donela ništa dobro, već nas je naterala da odlažemo pripreme, treninge… Trenutno smo osmi na tabeli što, naravno, za nas nije zadovoljavajuće – kaže za portal zrenjaninski.com igrač SAS-a Branislav Lojpur.

     

    branislav lojpur

     

    Branislav Lojpur: Futsal me je oduševio u svakom smislu

     

    Mladi Zrenjaninac, koji je 1996. godište, kaže da svi u klubu daju sve od sebe, imajući u vidu aktuelnu situaciju, i da treniraju svake nedelje. Nada se da će se situacija po pitanju epidemije u što skorije vreme stabilizovati i da će igrači moći normalno da funkcionišu i treniraju.

     

    – U drugom delu prvenstva očekujem da moje saigrače zaobiđu sve povrede i da se svi vrate na parket što pre. Moramo svi zajedno da damo sve od sebe i pokušamo da dođemo do baraža za Prvu ligu. Naš klub to zaslužuje – navodi Lojpur.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Podneta inicijativa da Hala sportova “Medison” ponese ime Zvonka Vujina

     

    Inače, iako je u futsalu aktivan tek dve godine, Branislav Lojpur se već nametnuo treneru Milivoju Batinici, često rešetajući mreže protivnika.

     

    – Trenutno sam se posvetio samo ovom sportu, koji me je oduševio u svakom smislu. Dajem sve od sebe i treniram redovno. Posebno mi je drago što igram za SAS, klub koji je dobro poznat na futsal sceni i koji ima bogatu istoriju. Mnogi futsal majstori su ponikli upravo u SAS-u i nastavili karijeru po Evropi i reprezentaciji, poput Slobodana Rajčevića, Kristijana Radina, Slobodana Janjića i drugih, koji nas ujedno i motivišu – ističe Lojpur.

     

    Kao fudbaler nastupao za više klubova

     

    Ovdašnja sportska javnost ga je prethodno upoznala kao fudbalera koji je nastupao za više klubova. Prve korake načinio je u Fudbalskom klubu Zadrugar iz Lazareva, odakle je i ponikao, a zatim je prešao u tadašnji Banat iz Zrenjanina, gde je prošao sve selekcije i stigao do omladinaca. U Proleteru je igrao za prvi tim da bi, zbog obaveza na fakultetu, ali i povreda, napravio pauzu. Karijeru je nastavio u Jaši Tomiću, Radničkom iz Sutjeske i Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva.

     

    – U Jedinstvu sam proveo najlepšu sezonu i tamo sam stekao mnogo prijatelja. Reč je o klubu koji je vredan svakog poštovanja – ističe Branislav Lojpur.

     

    branislav lojpur

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport