• Branioci titule bili sigurni u subotnjim duelima (Foto)

    Takmičenje u stonoteniskoj Super ligi Srbije za sezonu 2020/21. počelo je ovog vikenda prvim ligaškim turnirom. Grad Zrenjanin, odnosno hala Medison, ovog vikenda domaćin je prva četiri kola.   PROČITAJTE JOŠ: Silno motivisani ušli u meč i iz njega izašli kao pobednici (Foto)   U subotu, 24. oktobra, odigrani su mečevi prvog i drugog kola. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Branioci titule bili sigurni u subotnjim duelima (Foto)

    Takmičenje u stonoteniskoj Super ligi Srbije za sezonu 2020/21. počelo je ovog vikenda prvim ligaškim turnirom. Grad Zrenjanin, odnosno hala Medison, ovog vikenda domaćin je prva četiri kola.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Silno motivisani ušli u meč i iz njega izašli kao pobednici (Foto)

     

    U subotu, 24. oktobra, odigrani su mečevi prvog i drugog kola. Stonoteniseri Banata, branioci titule, bili su sigurni u subotnjim duelima. Oni su u okviru 1. kola savladali ekipu Ade sa ubedljivih 4:0, dok su u okviru 2. kola bili bolji od STK Spartak Infostud, dobivši taj meč rezultatom 4:1.

     

    ilija majstorović
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Drugi superligaški predstavnik grada na obalama Begeja, STK Stenes, imao je polovičan učinak. On je u okviru 1. kola poražen od ekipe Spartak Infostuda sa 3:4, da bi u okviru 2. kola bio bolji od novosadskog Radničkog, savladavši ga sa 4:3.

     

    Ligaški turnir se nastavlja već danas, mečevima 3. i 4. kola.

     

    U okviru 3. kola, od 11.30 časova, u gradskom derbiju će se sastati Banat i Stenes. Već od 16.30 sati, u okviru 4. kola, STK Banat će odigrati meč protiv Radničkog iz Novog Sada, dok će Stenes izaći na megdan beogradskoj Crvenoj zvezdi.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    stonoteniseri banata
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport