• Silno motivisani ušli u meč i iz njega izašli kao pobednici (Foto)

    RK Proleter (Zrenjanin) – RK Spartak (Subotica) 31:26 (poluvreme 15:12)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su prvu ovosezonsku pobedu. Oni su u okviru 4. kola Arkus lige – grupa A, u subotu, 24. oktobra, na parketu Kristalne dvorane, savladali ekipu RK Spartak iz Subotice rezultatom 31:26.   PROČITAJTE JOŠ: Pun gas: Jedinstvo i protiv Begeja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Silno motivisani ušli u meč i iz njega izašli kao pobednici (Foto)

    RK Proleter (Zrenjanin) – RK Spartak (Subotica) 31:26 (poluvreme 15:12)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su prvu ovosezonsku pobedu. Oni su u okviru 4. kola Arkus lige – grupa A, u subotu, 24. oktobra, na parketu Kristalne dvorane, savladali ekipu RK Spartak iz Subotice rezultatom 31:26.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pun gas: Jedinstvo i protiv Begeja demonstriralo nadmoć na terenu (Foto)

     

    I pre samog početka meča videla se ogromna želja izabranika Momira Rnića da zabeleže prvi ovosezonski trijumf. Silno motivisani, oni su u ovaj duel ušli sa 200 odsto snage, te ovog puta nisu dozvolili da upadnu u krizu tokom određenih delova meča.

     

     

    Iz minuta u minut su povećavali svoju prednost, koja je u 55. iznosila čitavih deset golova razlike (semafor 30:20). To je omogućilo popularnom Čapetu da u poslednjim minutima meča pruži priliku nekolicini mladih igrača, kao što su Marko Vasić i Nikola Jovanov, kako bi na taj način i oni počeli da stiču superligaško iskustvo.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je David Pešić sa devet postignutih golova. U stopu su ga pratili Saša Terzić sa sedam, odnosno Aleksa Gaćinović sa šest pogodaka.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport