• Brakočević, Levajac, Najdanovski i Tošić u akciji „Ostani kod kuće“ (Video)

    Odbojkašica Jovana Brakočević Canzian, stonoteniser Dimitrije Levajac, plivačica Miroslava Najdanovski i fudbaler Zoran Tošić pridružili su se kampanji „Ostani kod kuće“.   Oni su, putem video snimaka, uputili poruke građanima.   – Nije lako sedeti kod kuće sa osećajem neizvesnosti kada će se život vratiti u normalu. Ali, ako smo svi disciplinovani, to će biti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Brakočević, Levajac, Najdanovski i Tošić u akciji „Ostani kod kuće“ (Video)

    Odbojkašica Jovana Brakočević Canzian, stonoteniser Dimitrije Levajac, plivačica Miroslava Najdanovski i fudbaler Zoran Tošić pridružili su se kampanji „Ostani kod kuće“.

     

    Oni su, putem video snimaka, uputili poruke građanima.

     

    – Nije lako sedeti kod kuće sa osećajem neizvesnosti kada će se život vratiti u normalu. Ali, ako smo svi disciplinovani, to će biti moguće i ranije nego što to očekujemo – poručila je evropska šampionka u odbojci Jovana Brakočević Canzian.

     

    Stonoteniser zrenjaninskog Banata i srpski olimpijac Dimitrije Levajac ističe da je veoma teško jednog osamnaestogodišnjaka, kao što je on, zadržati u kući ceo dan, pogotovo kada je lepo vreme.

     

    – Ali, ovo je odlična prilika da proverite sebe koliko ste diciplinovani. Ja znam da je u sportu za uspeh veoma bitna disciplina. Zato vas molim da ostanete kod kuće. To je veoma važno u ovim trenucima pandemije. Videćete da ćete se i vi osećati bolje, jer ste doprineli prevazilaženju krize zvane korona – naglasio je Levajac.

     

    Pročitajte još: Prvotimac Vojvodine Ognjen Đuričin jedva čeka da se nastavi prvenstvo

     

    Građanima se obratila i srpska olimpijka u plivanju Miroslava Najdanovski.

     

    – Dragi moji, kroz svoju plivačku karijeru naučila sam na samoizolaciju i karantin da bih stigla do cilja. Ovo je samo još jedan trening koji nas očekuje u životu. Treniramo za život. Ostani kod kuće i uživaj u domu, jer dom je ono što nam najviše nedostaje – istakla je Najdanovski.

     

    I Zoran Tošić je iz Kine poručio svim građanima da ostanu kod kuće i da ne izlaze na ulicu.

     

    – Jedini način da se ovo što pre završi i da se život vrati u normalu je upravo taj. Sigurno da postoji mnogo interesantnih stvari kod kuće – gledanje filmova, druženje sa porodicom, mnogo nekih društvenih igara koje mogu da učine da dan brže prođe – istakao je Bambi Tošić i apelovao na građane da budu odgovorni.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport