• Prvotimac Vojvodine Ognjen Đuričin jedva čeka da se nastavi prvenstvo

    Prvotimac novosadske Vojvodine Ognjen Đuričin neplaniranu pauzu u prvenstvu, izazvanu pandemijom koronavirusa, provodi u porodičnoj kući u Novom Bečeju. Kaže da mu u ovom trenutku najviše nedostaju utakmice u okviru Linglong Tajr Super lige Srbije. Međutim, svestan je da sada svi moramo ostati u svojim kućama jer, kako navodi, stara poslovica kaže: „Bolje sprečiti, nego […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvotimac Vojvodine Ognjen Đuričin jedva čeka da se nastavi prvenstvo

    Prvotimac novosadske Vojvodine Ognjen Đuričin neplaniranu pauzu u prvenstvu, izazvanu pandemijom koronavirusa, provodi u porodičnoj kući u Novom Bečeju. Kaže da mu u ovom trenutku najviše nedostaju utakmice u okviru Linglong Tajr Super lige Srbije. Međutim, svestan je da sada svi moramo ostati u svojim kućama jer, kako navodi, stara poslovica kaže: „Bolje sprečiti, nego lečiti“.

     

    – Trenutno se nalazim u krugu porodice, u porodičnoj kući u Novom Bečeju. Dane provodim tako što treniram u kućnim uslovima i igram video igrice. Inače, slobodno vreme u redovnim okolnostima uglavnom provodim u druženju sa drugarima iz kluba, ili u stanu sa devojkom. Gledam i domaće filmove. Ovom prilikom bih se zahvalio upravi Vojvodine što nam je omogućila sobne bicikle, a pogotovo kondicionom treneru koji nas vodi kroz sve ovo i savetuje šta treba da radimo – kaže Đuričin za portal zrenjaninski.com.

     

    Vezista Vojvodine, poznat po nadimku Bapa, koji je dobio po dedi, priznaje da mu najviše nedostaju utakmice, jer kod sportiste uvek mora da postoji želja za dokazivanjem.

     

    – Očekujem da će Vojvodina, koja je trenutno treća na tabeli, iza Crvene zvezde i Partizana, aktuelno prvenstvo završiti na poziciji koja vodi u Evropu. I pre početka prvenstva sam kazao da nam je to cilj. Naravno, ako se kockice slože, možemo da osvojimo i Kup Srbije – ističe Đuričin.

     

    Ognjen Đuričin je, inače, rođen 3. septembra 1995. godine u Zrenjaninu. Fudbalom je počeo da se bavi 2000, prvo u FK Jedinstvo iz Novog Bečeja. Osim za Jedinstvo, nastupao je za OFK Bečej 1918, Sentu, Zemun i Spartak iz Subotice. Momak koji u Vojvodini nosi dres sa brojem 80 ostvario je i internacionalnu karijeru nastupajući za Munkfors i Amal, oba tima iz Švedske. Za Vojvodinu je zaigrao 2018. godine, kada je za vreme letnjeg prelaznog roka iz Spartaka prešao u redove Novosađana.

     

    ognjen đuričin
    Foto: Jelena Grlić

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport