• Botoš slavi osvajanje Kupa Fudbalskog saveza Zrenjanina! (Foto)

    FK Omladinac FAM (Botoš) – FK Tamiš (Farkaždin) 4:0 (poluvreme 2:0)   Po prvi put u svojoj 88 godina dugoj klupskoj istoriji, ekipa FK Omladinac FAM iz Botoša domogla se pehara pobednika Kupa FSG Zrenjanin!   Botošani su nakon pobede u prvoj utakmici u Farkaždinu, rezultatom 0:1, bili bolji i u uzvratnom meču. Oni su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Botoš slavi osvajanje Kupa Fudbalskog saveza Zrenjanina! (Foto)

    FK Omladinac FAM (Botoš) – FK Tamiš (Farkaždin) 4:0 (poluvreme 2:0)

     

    Po prvi put u svojoj 88 godina dugoj klupskoj istoriji, ekipa FK Omladinac FAM iz Botoša domogla se pehara pobednika Kupa FSG Zrenjanin!

     

    Botošani su nakon pobede u prvoj utakmici u Farkaždinu, rezultatom 0:1, bili bolji i u uzvratnom meču. Oni su savladali u nedelju, 1. marta, na svom terenu, tim FK Tamiš rezultatom 4:0.

     

     

    Golove u revanš meču za Botošane postigli su Nemanja Bojić u 17. i 58. minutu, zatim Nemanja Radojčić u 43. kao i Borko Spalević u 62. minutu susreta.

     

    Pročitajte još: Radnički pobedom okončao seriju od sedam kontrolnih utakmica (Foto)

     

    Veliko slavlje zbog ovog istorijskog uspeha Botošani su nakon meča nastavili u lokalnom Lovačkom domu. Pored velikog broja članova kluba i novinara, domaćini su ugostili i protivničku ekipu tek završenog finalnog dvomeča.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport