• Milan Piperski: Do juče nismo ni znali da nešto ovakvo postoji na planeti!

    Čuveni zrenjaninski bokser i selektor bokserske reprezentacije Srbije Milan Piperski boravio je sa srpskim reprezentativcima na Kavkazu, gde su brusili formu za takmičenja koja im predstoje u ovoj godini.   Po povratku sa priprema, Piperski nije krio oduševljenje zbog svega što su naši bokseri tamo doživeli. Oni su, inače, boravili na Elbrusu, koji je poznat […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milan Piperski: Do juče nismo ni znali da nešto ovakvo postoji na planeti!

    Čuveni zrenjaninski bokser i selektor bokserske reprezentacije Srbije Milan Piperski boravio je sa srpskim reprezentativcima na Kavkazu, gde su brusili formu za takmičenja koja im predstoje u ovoj godini.

     

    Po povratku sa priprema, Piperski nije krio oduševljenje zbog svega što su naši bokseri tamo doživeli. Oni su, inače, boravili na Elbrusu, koji je poznat ne samo po fascinantnoj prirodi i neaktivnom vulkanu, već i po tome što njegov zapadni vrh predstavlja najviši vrh Evrope i Rusije, sa nadmorskom visinom od 5.642 metra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sportski savez opštine Žitište dodelio priznanja mladim nadama (Foto)

     

    – Neverovatno iskustvo za sve nas! Do juče nismo ni znali da nešto ovakvo postoji na planeti! Takva priroda, takva lepota, ali i takvi uslovi za rad, koji te očeliče za narednih deset godina. Nekoliko decenija sam u boksu, ovako nešto još nisam doživeo, niti bilo ko od nas iz srpskog tima – nije krio oduševljenje Milan Piperski.

     

    milan piperski predvodio boksersku reprezentaciju srbije
    Foto: Bokserski savez Srbije

     

    On je istakao da su srpski bokseri odradili paklene pripreme, zlata vredne.

     

    – To je ono što nam je trebalo – nova energija, arednalin, novi kiseonik u našim plućima. Trenirali smo svakodnevno dva do tri puta na dan, što napolju po snegu, što u salama. Hvala Bokserskom savezu Srbije koji nam je omogućio da doživimo nešto što smo do sada mogli samo da gledamo na TV-u – poručio je Piperski.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Našu boksersku ekspediciju na planinskom vrhu Evrope činilo je 12 osoba. Proveli su tri nedelje spartanskih priprema zajedno sa kolegama iz ruske boks selekcije, koji su svetska velesila u olimpijskom boksu. Svi su bili smešteni u hotelu na 2.800 metara nadmorske visine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport