• Borbeni i nadmoćni: Mladi rukometaši OŠ „Žarko Zrenjanin“ prvaci okruga

    Baš kako su i planirali, mladi rukometaši OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina pobedili su na okružnom takmičenju u rukometu, održanom u Novom Bečeju.   Oni su u finalu savladali protivnike iz novobečejske škole „Bogdan Čiplić“. Ovom pobedom su utrli put ka međuokružnom nivou takmičenja, koje će se održati sledećeg meseca.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski vunderkind: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Borbeni i nadmoćni: Mladi rukometaši OŠ „Žarko Zrenjanin“ prvaci okruga

    Baš kako su i planirali, mladi rukometaši OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina pobedili su na okružnom takmičenju u rukometu, održanom u Novom Bečeju.

     

    Oni su u finalu savladali protivnike iz novobečejske škole „Bogdan Čiplić“. Ovom pobedom su utrli put ka međuokružnom nivou takmičenja, koje će se održati sledećeg meseca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski vunderkind: Bogdan Mirčetić kuca na vrata prvog tima Partizana

     

    Za OŠ „Žarko Zrenjanin“ su se borili Aleksa Pandurski, Strahinja Milekić, Simon Grubanov, Danilo Ćulafić, Marko Denda, Raden Narančić, Nikola Stanišić, Stefan Radovančev, Stefan Kragujevac, Luka Ivanović, Miloš Jovanov, Lazar Jovanov, Nemanja Ivanović i Marko Javorina.

     

    – Igrali smo borbeno i ubedljivo, i nadmoćno smo osvojili titulu okružnog prvaka u rukometu. Dečaci su pravi primer kako predan rad na sekcijama donosi uspeh. Cilj kom težimo je učešće na trećem uzastopnom republičkom takmičenju – kaže za portal zrenjaninski.com Darko Radlinski, trener i nastavnik.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    rukometaši oš žarko zrenjanin

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport