• Bomba prelaznog roka: Dijego Karvaljo novi igrač Banata!

    Dok se još uvek sabiraju utisci o tek završenoj sezoni u Super ligi Srbije u stonom tenisu, ekipa Banata, aktuelni državni šampion, već najavljuje odbranu titule u narednoj godini.   Ambiciozni Zrenjaninci obelodanili su promene u igračkom sastavu. Kao grom iz vedra neba odjeknula je izjava kapitena Banata Ilije Majstorovića da je za narednu sezonu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bomba prelaznog roka: Dijego Karvaljo novi igrač Banata!

    Dok se još uvek sabiraju utisci o tek završenoj sezoni u Super ligi Srbije u stonom tenisu, ekipa Banata, aktuelni državni šampion, već najavljuje odbranu titule u narednoj godini.

     

    Ambiciozni Zrenjaninci obelodanili su promene u igračkom sastavu. Kao grom iz vedra neba odjeknula je izjava kapitena Banata Ilije Majstorovića da je za narednu sezonu angažovan jedan vrhunski, svetski poznat igrač, koji će u velikoj meri biti okosnica tima za ostvarivanje zacrtanih planova.

     

    U pitanju je portugalski reprezentativac Dijego Karvaljo, trenutno 181. igrač na svetskoj rang listi.

     

    Pročitajte još: Proširene sve vojvođanske lige, Omladinac FAM se popeo stepenicu više

     

    – Igrač koji pobedi Timo Bola na treningu, zaslužuje poštovanje do kraja života. Nama dolazi igrač koji ga je savladao u Ligi šampiona ove sezone i takvog igrača Srbija u domaćem prvenstvu nije videla! Mislim da je Dijego Karvaljo najbolji stranac u našoj zemlji od osamostaljenja i da će nam mnogo pomoći u osvajanju osme titule – izjavio je na konferenciji za novinare Ilija Majstorović.

     

    Dolazi Dijego Karvaljo – odlazi Đorđe Borčić

     

    Tom prilikom, Ilija se zahvalio Đorđu Borčiću, do ove sezone igraču zrenjaninske ekipe, koji je u velikoj meri doprineo da Karvaljo bude doveden u ekipu Banata.

     

    Od ostalih promena treba napomenuti da trener Dragan Klajić prelazi u omladinski pogon Banata, dok će tim sa klupe u narednoj sezoni predvoditi dosadašnji igrač Marko Petkov. Dimitrije Levajac napušta srpski stoni tenis i putuje u nemački Sarbriken, jednu od najboljih ekipa starog kontinenta. Kao što smo već napomenuli, Đorđe Borčić takođe napušta redove zrenjaninskog tima. On prelazi u novosadsku Vojvodinu, višestrukog šampiona države, koja u Prvoj ligi juri elitni rang.

     

    Novo lice u Banatu biće mladi Crnogorac Filip Radović, jedan od najboljih stonotenisera na svetu u paraolimpijskoj kategoriji. On je prethodne sezone nastupao u Super ligi Srbije za Unireu iz Uzdina. Iz redova Stenesa, u Banat prelazi Marko Popović koji je ove sezone blistao u elitnom rangu i na domaćim turnirima.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport