• Bokseri bez premca: Dve pobede i jedna srebrna medalja za kraj godine

    Pionir Andrej Racić, junior Strahinja Rašović i seniorka Ruža Zakić predstavljali su Boks klub Banat iz Zrenjanina u 7. kolu Bokserske lige Srbije i na prvenstvu Srbije za omladinke i seniorke, koje je održano u nedelju u Čačku.   Andrej Racić je za protivnika imao Luku Simića, takmičara BK Vukovi sa Drine iz Loznice. Nakon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bokseri bez premca: Dve pobede i jedna srebrna medalja za kraj godine

    Pionir Andrej Racić, junior Strahinja Rašović i seniorka Ruža Zakić predstavljali su Boks klub Banat iz Zrenjanina u 7. kolu Bokserske lige Srbije i na prvenstvu Srbije za omladinke i seniorke, koje je održano u nedelju u Čačku.

     

    Andrej Racić je za protivnika imao Luku Simića, takmičara BK Vukovi sa Drine iz Loznice. Nakon tri runde, Racić je došao do pobede i potvrdio reprezentativni status koji ga očekuje početkom naredne godine prelaskom u kadete.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Godišnje nagrade: Milorad Radišić i Justin Cvetkov među najboljima u Srbiji

     

    Strahinja Rašović je za protivnika imao takmičara iz Kruševca Vuku Vukajlovića. I on je, nakon tri runde, iz ringa izašao kao pobednik.

     

    BK Banat bogatiji za još dva reprezentativca

     

    Ruža Zakić je na pojedinačnom prvenstvu države za seniorke u finalu izgubila od Jelene Zekić, takmičarke BK Šajkaši iz Žablja, inače standardne reprezentativke i učesnice svetskog i evropskog prvenstva.

     

    – Nakon duže pauze, zbog obaveza na fakultetu, Ruža je nastupila u višoj kategoriji, pa je srebro maksimum koji je mogla da ostvari. Usledio je i poziv za reprezentaciju od strane selektora, ali pod uslovom da reguliše kilažu. Sa dve pobede i osvojenom srebrnom medaljom na seniorskom prvenstvu Srbije završavamo ovogodišnja takmičenja. Očekuje nas zaslužena pauza od tri nedelje – kaže za portal zrenjaninski.com trener Boks kluba Banat Milivoj Šojić.

     

    Nakon sedam održanih kola u Bokserskoj ligi Srbije, Banat zauzima visoko četvrto mesto među 50 klubova iz cele Srbije koji učestvuju u najjačoj domaćoj ligi.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    BK Banat je, takođe, bogatiji za još dva reprezentativca. To su Andrej Racić i Josif Belić, koje početkom naredne godine očekuju reprezentativne pripreme. Ruža Zakić će, ako uspe da reguliše težinu, biti šesti takmičar reprezentativnog statusa iz redova Banata.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport