• Godišnje nagrade: Milorad Radišić i Justin Cvetkov među najboljima u Srbiji

    Takmičar Plivačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Justin Cvetkov proglašen je od strane Plivačkog saveza Srbije za najboljeg kadeta u 2022. godini, a Milorad Radišić za najboljeg trenera kadeta. Njima su priznanja uručena na svečanosti u Beogradu.   Ovu godinu plivači Proletera su završili uspešnim nastupom na takmičenju „Deda Mraza“ u Novom Sadu. Nastupilo je 39 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Godišnje nagrade: Milorad Radišić i Justin Cvetkov među najboljima u Srbiji

    Takmičar Plivačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Justin Cvetkov proglašen je od strane Plivačkog saveza Srbije za najboljeg kadeta u 2022. godini, a Milorad Radišić za najboljeg trenera kadeta. Njima su priznanja uručena na svečanosti u Beogradu.

     

    Ovu godinu plivači Proletera su završili uspešnim nastupom na takmičenju „Deda Mraza“ u Novom Sadu. Nastupilo je 39 zrenjaninskih plivača, u konkurenciji od preko 350 takmičara. Zrenjanince su predvodili treneri Ivana Borić i Nikola Gogić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Atletičari Proletera osvojili pregršt medalja, od kojih pet sija zlatnim sjajem

     

    Zlatne medalje osvojili su Mateja Janković u trci na 100 metara leđno, Aleksa Kalas Kosanović na 100 delfin i Luka Kecić na 200 metara kraul.

     

    plivačko takmičenje deda mraz

     

    Srebrne medalje osvojili su Mateja Janković na 100 metara delfin i Lena Kralj na 100 prsno i 100 delfin. Srebrne su bile i štafete 4×50 kraul, jedna u sastavu Janković, Kalas, Petrović i Dunđer, a druga u sastavu Zvekić, Dražić, Kašaš i Ilić.

     

    Bronzani su bili Luka Kecić na 100 metara prsno, Magdalena Dražić na 50 kraul i 50 delfin, kao i Marko Kašaš na 50 metara prsno.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takođe, u organizaciji Plivačkog saveza Vojvodine, 26. i 27. decembra održan je kamp za pionire. Na njemu je boravilo četvoro plivača Proletera – Mateja Janković, Aleksa Kalas Kosanović, Luka Kecić i Kasja Blažin.

     

    plivački kamp za pionire

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport