• Bojan Balaž poručuje iz Antalije: Nadamo se istorijskom plasmanu u Superligu

    Zrenjaninac Bojan Balaž trenutno se nalazi u Antaliji sa ekipom Fudbalskog kluba Železničar iz Pančeva, koja se priprema u Turskoj za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Balaž se javio portalu zrenjaninski.com iz jednog od najposećenijih turskih letovališta i preneo atmosferu sa priprema kraj Sredozemnog mora.   – Ozbiljno se radi na tome da poboljšamo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bojan Balaž poručuje iz Antalije: Nadamo se istorijskom plasmanu u Superligu

    Zrenjaninac Bojan Balaž trenutno se nalazi u Antaliji sa ekipom Fudbalskog kluba Železničar iz Pančeva, koja se priprema u Turskoj za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Balaž se javio portalu zrenjaninski.com iz jednog od najposećenijih turskih letovališta i preneo atmosferu sa priprema kraj Sredozemnog mora.

     

    – Ozbiljno se radi na tome da poboljšamo svaki segment igre i spremimo za nastavak takmičenja. Uglavnom imamo po dva treninga dnevno, a između njih odmaramo. Ponekad posle drugog treninga malo prošetamo do plaže. Najviše slobodnog vremena imamo posle večere, pa onda igramo Fifu na Playstationu. U sobi sam sa Aleksandrom Đorđevićem, sa kojim provodim i najviše vremena. Baš smo dobri drugari i najviše se družimo od kad smo u Železničaru, pošto smo u klub došli u istom periodu – kaže Bojan Balaž za naš portal.

     

    PROČTAJTE JOŠ: Zasluženi trijumf u finalu: SAS pobednik Kupa Vojvodine u futsalu

     

    Na zimsku pauzu Železničar je otišao sa 37 bodova iz 19 odigranih utakmica. Isto toliko ima i Grafičar, a prvoplasirani na tabeli IMT beži im za šest bodova.

     

    – Zadovoljan sam prvim delom prvenstva, s obzirom na to da na polusezoni delimo drugo mesto sa ekipom Grafičara. Naravno, ima još prostora za napredak. Dobro treniramo i imamo odličnu ekipu. Iako je drugi deo sezone uvek teži nego prvi, verujem da će, ako svi damo svoj maksimum na svakoj utakmici, doći i rezultat i da će od leta naša ekipa biti superligaš – navodi Balaž.

     

    bojan balaž

     

    Tokom zimske pauze bio u Zrenjaninu

     

    Mladi zrenjaninski fudbaler, nekadašnji prvotimac superligaša TSC i Novog Pazara, u ovom trenutku ne planira da menja klub.

     

    – Da, ostajem sigurno u Železničaru do kraja sezone. Želim da pomognem ekipi koliko god mogu da izborimo istorijski plasman u Superligu. Zadovoljan sam svojim trenutnim statusom. Imao sam dobru minutažu u prvom delu i dajem sve od sebe da tako bude i u drugom delu. Atmosfera u ekipi je stvarno super, svi se slažemo. Uklopili smo mladost i iskustvo, i to na dobar način prenosimo na teren – ističe Balaž.

     

    Tokom zimske pauze, uoči početka priprema, Bojan je sve vreme bio u Zrenjaninu sa porodicom.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Iskoristio sam taj period da budem sa njima, s obzirom na to da nemam puno slobodnog vremena. Kad se ukaže prilika u toku prvenstva takođe dođem u Zrenjanin da posetim porodicu i drugare. Međutim, to se ne dešava toliko često, pošto svakog vikenda imamo utakmice – završava razgovor Bojan Balaž.

     

    bojan balaž

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport