• Zasluženi trijumf u finalu: SAS pobednik Kupa Vojvodine u futsalu

    Klub malog fudbala SAS iz Zrenjanina pobednik je Kupa Vojvodine u futsalu. Zrenjaninci su u finalnoj utakmici, odigranoj u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, savladali ekipu domaćina Tisu rezultatom 6:2 (3:0).   Golove za zrenjaninsku ekipu postigli su Kristijan Radin u prvom, Stefan Živanov u osmom, Žarko Matić u 16, Igor Aranitović u 23. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zasluženi trijumf u finalu: SAS pobednik Kupa Vojvodine u futsalu

    Klub malog fudbala SAS iz Zrenjanina pobednik je Kupa Vojvodine u futsalu. Zrenjaninci su u finalnoj utakmici, odigranoj u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, savladali ekipu domaćina Tisu rezultatom 6:2 (3:0).

     

    Golove za zrenjaninsku ekipu postigli su Kristijan Radin u prvom, Stefan Živanov u osmom, Žarko Matić u 16, Igor Aranitović u 23. i 24, kao i Dušan Radenković u 26. minutu igre.

     

    Pobeda SAS-a je apsolutno zaslužena, ali je i ekipa iz Novog Bečeja, koja nastupa u trećeligašom karavanu, pokazala da je izuzetno respektabilan klub na ovim prostorima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zoran Tošić se seli u Grčku: Bambi pojačao redove FK Lamija

     

    Ipak, presudilo je iskustvo drugoligaške ekipe iz Zrenjanina, u čijoj pobedi je glavni protagonista bio fenomenalni Žarko Matić.

     

    I pored ubedljivog rezultata u korist izabranika Milivoja Batinice, viđena je odlična utakmica koja je, uz izuzetnu organizaciju, ostavila izvanredan opšti utisak.

     

    „Očigledno je da se futsal budi i da ima sve više poklonika. Ovakvim događajem ne mogu se pohvaliti ni mnogi klubovi velikog fudbala“, saopštio je Fudbalski savez Vojvodine.

     

    kmf sas pobednik kupa vojvodine
    Foto: Fudbalski savez Vojvodine

     

    Veliki doprinos pozitivnom utisku dala je i sudijska trojka koju su činili Stefan Radić, Branislav Ljubinković i Đoka Simendić.

     

    Učesnike ovog sportskog događaja pozdravio je generalni sekretar FSV Miodrag Cvijić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pehar pobedničkoj ekipi i ček na 50.000 dinara, koji je obezebedio FSV, uručio je Boris Pravilović, komesar za takmičenje Futsal lige Vojvodine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport