• Zrenjaninski polumaraton: Do sada prijavljeno više od 750 takmičara

    Zrenjaninski polumaraton, šesti po redu, biće održan u nedelju, 2. oktobra, s početkom u 11 časova, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.   Na konferenciji su govorili Miroslav Molnar, ispred organizatora Zrenjaninskog polumaratona, Dragan Ranisavljević, finansijski direktor kompanije „Gomex“, koja je generalni sponzor ovogodišnjeg polumaratona, Kristina Bačić, predsednica Saveza […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski polumaraton: Do sada prijavljeno više od 750 takmičara

    Zrenjaninski polumaraton, šesti po redu, biće održan u nedelju, 2. oktobra, s početkom u 11 časova, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.

     

    Na konferenciji su govorili Miroslav Molnar, ispred organizatora Zrenjaninskog polumaratona, Dragan Ranisavljević, finansijski direktor kompanije „Gomex“, koja je generalni sponzor ovogodišnjeg polumaratona, Kristina Bačić, predsednica Saveza za školski sport grada Zrenjanina, i Marinko Pajić, ispred Saveza pedagoga grada Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jesenji kup Subotice: Pet medalja za plivače Proletera

     

    Miroslav Molnar je pozvao trkače da se u nedelju, 2. oktobra, odazovu u što većem broju, kako bismo poslali što lepšu sliku iz našeg grada. Prema njegovim rečima, do sada je prijavljeno više od 750 takmičara. Ovom prilikom su pozvani i građani da u nedelju izađu na ulice i svojim navijanjem duž cele staze pruže podršku trkačima.

     

    – Jedan od stavova kompanije „Gomex“ je da bude aktivan član lokalnih zajednica u kojima posluje. Ovu ideju uspešno realizuje podržavajući sve manifestacije i događaje koji promovišu, ne samo kulturu, već i zdravlje i sport, i sve što naš život čini sadržajnijim i bogatijim. Pridružite nam se na šestom Gomex Zrenjaninskom polumaratonu, da zajedno promovišemo zdrav način života – rekao je Dragan Ranisavljević, finansijski direktor kompanije „Gomex“.

     

    zrenjaninski polumaraton

     

    Na stazi će biti postavljeni punktovi za okrepljenje

     

    Na trgu ispred Gradske kuće biće smešteni kapija za start i cilj, šator za preuzimanje startnih paketa, šator za informacije i obradu podataka, kao i bina. Na samoj stazi maratona biće postavljeni punktovi za okrepljenje. Duž cele staze predviđeno je šest takvih punktova.

     

    Zahvaljujući odličnoj organizaciji u proteklih pet godina, popularnost i posećenost ovog sportskog takmičenja je u konstantnom porastu. Pored polumaratonske trke (21km), na programu će biti i trka zadovoljstva (7km), kao i štafetna (3x7km) i dečja trka.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Tokom trajanja polumaratona, za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice: Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka, Laze Kostića, Dositeja Obradovića, Koče Kolarova, Vojvode Petra Bojovića, Zmaj Jovina i Subotićeva.

     

    Medijski pokrovitelj šestog Zrenjaninskog polumaratona je informativni portal zrenjaninski.com.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport