• Blagoje Cvijović jedan od najuspešnijih učesnika Barsinog kampa

    Devetogodišnji Zrenjaninac Blagoje Cvijović bio je jedan od najuspešnijih učesnika nedavno završenog zvaničnog kampa Fudbalskog kluba Barselona, koji je održan u Beogradu, na terenima „Kovilovo rizorta“.   Barsin kamp je okupio više od stotinu dečaka iz Srbije i regiona, a Blagoje je ušao u uži izbor za najboljeg učesnika. Uskoro će biti proglašen pobednik, koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Blagoje Cvijović jedan od najuspešnijih učesnika Barsinog kampa

    Devetogodišnji Zrenjaninac Blagoje Cvijović bio je jedan od najuspešnijih učesnika nedavno završenog zvaničnog kampa Fudbalskog kluba Barselona, koji je održan u Beogradu, na terenima „Kovilovo rizorta“.

     

    Barsin kamp je okupio više od stotinu dečaka iz Srbije i regiona, a Blagoje je ušao u uži izbor za najboljeg učesnika. Uskoro će biti proglašen pobednik, koji će kao nagradu dobiti besplatan sedmodnevni trenažni proces u Barseloni.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Atletiko posthumno nagradio trofejnog trenera Radomira Antića

     

    – Volim fudbal i da se igram sa loptom, a najviše volim da dajem golove. Bilo mi je lepo na ovom kampu, a pored dva fudbalska treninga, imali smo i vežbe na bazenu, kao i čas španskog jezika. Jeste da je nedelja bila pomalo naporna, ali ja sam zaista uživao – rekao je talentovani Blagoje Cvijović za portal zrenjaninski.com.

     

    Inače, Blagoje pohađa Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ u Zrenjaninu i odličan je đak. Fudbal je počeo da trenira sa pet godina, u školi fudbala Sporto, a trener mu je Predrag Jovanov.

     

    blagoje cvijović

     

    „Barsina Akademija“ je oficijelna škola fudbala najvećeg kluba na svetu, koja radi isključivo pod supervizijom trenera iz Barselone. Barselonin fudbalski kamp održava se na stotinu destinacija u svetu, ali je Balkan posebno zanimljiv, jer ga u ovom klubu smatraju mekom za talente. Osim dece iz Srbije, u kamp pristižu deca iz cele Evrope, ali i iz Amerike i Australije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Najbolji igrač, koga odaberu španski treneri koji rade sa decom, dobija priliku da besplatno trenira u prestonici Katalonije, u Barsinoj školi „La Masija”. Pravo učešća imaju deca od 6 do 16 godina, na svim fudbalskim pozicijama, pa i golmanskim.

     

    blagoje cvijović

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport