• Biljana Vukov i Nikola Kovačević na zimskim pripremama na Zlataru

    Kajakaši Begeja Biljana Vukov i Nikola Kovačević otputovaće u sredu, 15. januara, na sedmodnevne visinske pripreme na Zlatar. Oni putuju tamo u sklopu priprema za predstojeću takmičarsku sezonu.   Pripreme organizuje Kajak kanu savez Vojvodine za dvadeset najuspešnijih sportista u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji u 2019. godini.   Pročitajte još: Legende Partizana Saša Ilić i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Biljana Vukov i Nikola Kovačević na zimskim pripremama na Zlataru

    Kajakaši Begeja Biljana Vukov i Nikola Kovačević otputovaće u sredu, 15. januara, na sedmodnevne visinske pripreme na Zlatar. Oni putuju tamo u sklopu priprema za predstojeću takmičarsku sezonu.

     

    Pripreme organizuje Kajak kanu savez Vojvodine za dvadeset najuspešnijih sportista u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji u 2019. godini.

     

    Pročitajte još: Legende Partizana Saša Ilić i Ivica Iliev sutra gostuju u Zrenjaninu

     

    Ovo su prve zimske pripreme ove godine. Planirano je da u februaru Biljana Vukov i Nikola Kovačević, uz Beatrix Orban, odu u primorske krajeve, gde će nastaviti sa pripremama na vodi. Školski raspust je, inače, iskorišćen da se trenira dva puta dnevno.

     

    Kajak klub Begej je saopštio i da je odnedavno bogatiji za još jedan najsavremeniji ergometar koji u zimskom periodu pomaže da takmičari zimske pripreme u teretani odrade na najbolji mogući način.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport