Sport Vesti Zrenjanin

Legende Partizana Saša Ilić i Ivica Iliev sutra gostuju u Zrenjaninu

saša ilić
Saša Ilić (Foto: FB stranica Fudbalski klub Partizan)

Legende beogradskog Fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić i Ivica Iliev biće gosti Zrenjanina u sredu, 15. januara, saznaje portal zrenjaninski.com.

 

Oni će nastupiti u Kristalnoj dvorani, u revijalnoj utakmici koja će biti odigrana u okviru završnice Zimskog turnira u malom fudbalu.

 

Ovu informaciju za naš portal je potvrdio i Velibor Mladenović, član Organizacionog odbora ovog tradicionalnog zrenjaninskog turnira.

 

– Saša Ilić i Ivica Iliev, kao i bivši igrači Proletera i Partizana Branko Savić i Milan Stojanoski, nastupiće na revijalnoj utakmici između legendi Proletera i Partizana. Pre dve godine smo, u okviru Zimskog turnira u malom fudbalu, organizovali revijalni meč između legendi Proletera i Žandarmerije. On je u sportsku halu privukao publiku u velikom broju. Stoga smo odlučili da ove godine organizujemo susret legendi Proletera i Partizana – objašnjava Mladenović.

 

Revijalna utakmica je na programu od 18.50 časova u Kristalnoj dvorani, i to pre finala turnira. Finale je zakazano za 19.30 sati.

 

Ulaz je slobodan, ali će ovaj događaj imati humanitarni karakter. Naime, u okviru akcije „Sportom za bolje sutra“ biće postavljene kutije u koje će posetioci moći da ubacuju dobrovoljne novčane priloge. Sredstva su usmerena za pomoć deci u stanju socijalne potrebe.

 

U nastavku pogledajte raspored utakmica za utorak i sredu, 14. i 15. januar.

 

zimski turnir u malom fudbalu

zimski turnir u malom fudbalu

 

Podeli članak