• Bez poraza do vrha: Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ šampioni NBA junior lige Zrenjanina

    U okviru Atlantik – crvene junior NBA lige Zrenjanina, učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“, koji predstavljaju ekipu Boston Seltiksa, bez ijednog poraza su osvojili prvo mesto i kvalifikovali se na završni turnir u Beogradu. Tamo će odmeriti snage sa najuspešnijim školama iz Beograda i Novog Sada.   – Ne treba da brinemo za budućnost košarke u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bez poraza do vrha: Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ šampioni NBA junior lige Zrenjanina

    U okviru Atlantik – crvene junior NBA lige Zrenjanina, učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“, koji predstavljaju ekipu Boston Seltiksa, bez ijednog poraza su osvojili prvo mesto i kvalifikovali se na završni turnir u Beogradu. Tamo će odmeriti snage sa najuspešnijim školama iz Beograda i Novog Sada.

     

    – Ne treba da brinemo za budućnost košarke u našem gradu, jer imamo sjajnu decu i buduće šampione. Ovo je prvi korak, a već u sredu nas očekuju novi izazovi. Ponosan sam na naše učenike koji su predstavljali školu i u jakoj konkurenciji zasluženo izborili plasman na naredni nivo takmičenja – kaže za portal zrenjaninski.com trener mladih košarkaša Srđan Ignjatov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Omladinac uzeo četiri titule: Kalina, Petra, Magdalena i Tadej prvaci Srbije!

     

    On se zahvalio na pomoći Danijeli Jovanov, Košarkaškom savezu Srbije, kao i Bojanu Popoviću i Dejanu Dimitrijeviću, koji su bez greške organizovali ovo takmičenje.

     

    – Zahvalio bih se i svojim kolegama Borku Majstoroviću, Nenadu Milovančevu, Tanji Berberski i Dragani Stankov. Oni su ponovo pokazali da je odnos prema deci i stručnost u rukama pravih pedagoga i ljudi. Pokazali su i da su nam svima zajedno deca na prvom mestu jer su oni  budućnost ovog društva – naglašava Ignjatov.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U timu OŠ „Žarko Zrenjanin“ igrali su Anđela Jovanov, Teodor Konjikušić, Filip Švarc, Nikola Kovač, Miloš Denda, Darko Mojsin, Tadija Tanasić, Iva Pendić, Elena Dimitrijević, Ognjen Čolić, Lazar Đulinac, Dejan Erdeljan, Vuk Kujačić, Tomislav Kulić i Luka Ignjatov.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport