• Bez dobijenog seta: Peti ovosezonski poraz odbojkaša Proletera (Foto)

    OK Proleter (Zrenjanin) – OK Kulpin 0:3 (22:25, 21:25, 13:25)   Odbojkaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da zabeleže prvu ovosezonsku pobedu. Od njih su u utorak, 3. novembra, na parketu hale Medison, u okviru 5. kola Druge lige „Sever“, bili bolji momci iz ekipe OK Kulpin iz istoimenog bačkog naseljenog mesta, savladavši ih sa ubedljivih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bez dobijenog seta: Peti ovosezonski poraz odbojkaša Proletera (Foto)

    OK Proleter (Zrenjanin) – OK Kulpin 0:3 (22:25, 21:25, 13:25)

     

    Odbojkaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da zabeleže prvu ovosezonsku pobedu. Od njih su u utorak, 3. novembra, na parketu hale Medison, u okviru 5. kola Druge lige „Sever“, bili bolji momci iz ekipe OK Kulpin iz istoimenog bačkog naseljenog mesta, savladavši ih sa ubedljivih 3:0 u setovima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Šahovski klub Rusanda ostvario jedan od najvećih uspeha u svojoj istoriji

     

    Uspevali su Zrenjaninci da većim delom prva dva seta budu ravnopravan rival na terenu. Međutim, neiskustvo i greške koje su pravili momci u crveno-belim dresovima bili su presudan faktor da favorizovani Kulpin odnese pobedu iz grada na obalama Begeja, bez izgubljenog seta.

     

     

    – Neke lopte koje je trebalo lagano da rešimo, mi nismo rešavali. Ovakva igra i greške su nešto što nas prati kroz celu ovu sezonu. Nastavićemo da radimo i da se borimo za opstanak – izjavio je Predrag Tanacković, trener odbojkaša Proletera, po samom okončanju utakmice.

     

    U narednom kolu, Zrenjanince očekuje teško gostovanje u Novoj Pazovi, gde će se sastati sa liderom na tabeli u dosadašnjem delu šampionata, ekipom OK Mladost.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport