• Bagljaš slavio u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva

    Za igrače Košarkaškog kluba Bagljaš prošli vikend bio je izuzetno uspešan. U 11. kolu 2. Muške regionalne lige Košarkaškog saveza Vojvodine – Sever, grupa B, košarkaši Bagljaša izvojevali su pobedu, i to na gostujućem terenu.   Oni su u utakmici u Srbobranu savladali ekipu Akademika rezultatom 79:86. Po četvrtinama, rezultat je izgledao ovako: 21:23, 23:18, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bagljaš slavio u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva

    Za igrače Košarkaškog kluba Bagljaš prošli vikend bio je izuzetno uspešan. U 11. kolu 2. Muške regionalne lige Košarkaškog saveza Vojvodine – Sever, grupa B, košarkaši Bagljaša izvojevali su pobedu, i to na gostujućem terenu.

     

    Oni su u utakmici u Srbobranu savladali ekipu Akademika rezultatom 79:86. Po četvrtinama, rezultat je izgledao ovako: 21:23, 23:18, 16:26, 19:19.

     

    Utakmicama 11. kola završen je jesenji deo prvenstva. Naredno, 12. kolo, igraće se 1. februara sledeće godine.

     

    Pročitajte još: Ubedljiva pobeda SAS-a u četvrtfinalu Kupa Vojvodine

     

    Nakon jesenjeg dela prvenstva, KK Bagljaš zauzima 4. mesto na tabeli. Ima isti broj bodova sa petoplasiranima, košarkašima iz Banatskog Karađorđeva, ali bolju koš razliku.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport