• Atletski klub Proleter se iz Šapca vratio sa pregršt medalja (Foto)

    Na četvrtom Gospojinskom atletskom mitingu, koji je održan u Šapcu, učestvovalo je više od 20 klubova i 700 atletičara iz cele Srbije. Atletski klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa 40 takmičara, od onih najmlađih, u kategoriji atletskih škola, pa do mlađih juniora.   Oni su se u Zrenjanin vratili sa pregršt medalja.   Aleksa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletski klub Proleter se iz Šapca vratio sa pregršt medalja (Foto)

    Na četvrtom Gospojinskom atletskom mitingu, koji je održan u Šapcu, učestvovalo je više od 20 klubova i 700 atletičara iz cele Srbije. Atletski klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa 40 takmičara, od onih najmlađih, u kategoriji atletskih škola, pa do mlađih juniora.

     

    Oni su se u Zrenjanin vratili sa pregršt medalja.

     

    Aleksa Bajin osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju na 60 metara i drugo na 300 metara u uzrasnoj kategoriji 2009. godište. Miloš Jovčić osvojio je prvo mesto u bacanju kugle i drugo u bacanju vortexa za mlađe pionire.

     

    atletski klub proleter

     

    Prvo mesto osvojila je Luna Antić na 600 metara u konkurenciji starijih pionirki, dok je drugo mesto osvojila Milica Trbojević na 600 metara u kategoriji mlađih pionirki.

     

    Dijana Vukosavljević osvojila je treće mesto u skoku uvis za mlađe pionirke. Teodora Antonić osvojila je treće mesto, odnosno bronzanu medalju u kategoriji 2009. godište.

     

    atletski klub proleter

     

    Atletski klub Proleter očekuje još nekoliko takmičenja

     

    U veoma ozbiljnoj konkurenciji, mladi atletičari Proletera postigli su vrlo dobre rezultate.

     

    – Takmičenje je bilo dobro organizovano, sa jako puno učesnika, pa smo gotovo ceo dan proveli na Gradskom stadionu u Šapcu. Bilo je odličnih trka i dobrih rezultata. Osim osvojenih medalja, bilo je i nekoliko četvrtih mesta. Posebno bih izdvojila lični rekord u vortexu, koji je postavila Tea Mašić od 42,68 metara – kaže za portal zrenjaninski.com Mirjana Grujić, trener u Atletskom klubu Proleter.

     

    Grujić dodaje da su atletičari Proletera i njihovi treneri uživali u jednom lepom jesenjem danu, da su navijali i radovali se zajedno.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mini kajak liga Beograda: Dva srebra i tri bronze za Zrenjanince

     

    – To nam je svima bilo potrebno na kraju ove „krnje“ atletske sezone. Očekuje nas učešće na još nekoliko kroseva, ukoliko epidemiološka  situacija to bude dozvolila – ističe Mirjana Grujić.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport