• Atletičarka Proletera Milica Trbojević nova državna prvakinja u petoboju

    Takmičarka Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina Milica Trbojević nova je državna prvakinja u petoboju u konkurenciji starijih pionirki. Ona je briljirala na prvenstvu Srbije održanom u Atletskoj dvorani na Banjici.   PROČITAJTE JOŠ: Kajakaši Begeja marljivo treniraju i spremaju se za nove pobede   U vrlo neizvesnoj završnici petoboja, Milica Trbojević je odmakla svojim protivnicama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičarka Proletera Milica Trbojević nova državna prvakinja u petoboju

    Takmičarka Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina Milica Trbojević nova je državna prvakinja u petoboju u konkurenciji starijih pionirki. Ona je briljirala na prvenstvu Srbije održanom u Atletskoj dvorani na Banjici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kajakaši Begeja marljivo treniraju i spremaju se za nove pobede

     

    U vrlo neizvesnoj završnici petoboja, Milica Trbojević je odmakla svojim protivnicama i zasluženo se našla na pobedničkom postolju.

     

    – Ukupan rezultat je odličan, a zlato potvrda dobre forme. Izdvojio bih Miličin lični rekord 5,12 metara u skoku udalj i rezultat 1:44.76 u trci na 600 metara – kaže za portal zrenjaninski.com njen trener Mladen Grujić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Petoboj od takmičarki zahteva brzinu i snagu, jer se sastoji od trke na 60 metara, skoka udalj, bacanja kugle, skoka uvis i trke na 600 metara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport