• Atletičarka Ivana Španović blistala na mitingu u Novom Sadu

    Najbolja atletičarka Srbije Ivana Španović uspešno se vratila takmičenjima nakon desetomesečne pauze. Ona je u subotu, 6. juna, nastupila na atletskom mitingu koji je, u organizaciji AK Vojvodina i Atletskog saveza Srbije, održan na novosadskom stadionu Karađorđe.   Ivana se juče, po prvi put još od 1. septembra 2019. godine i smotre u Berlinu, našla […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičarka Ivana Španović blistala na mitingu u Novom Sadu

    Najbolja atletičarka Srbije Ivana Španović uspešno se vratila takmičenjima nakon desetomesečne pauze. Ona je u subotu, 6. juna, nastupila na atletskom mitingu koji je, u organizaciji AK Vojvodina i Atletskog saveza Srbije, održan na novosadskom stadionu Karađorđe.

     

    Ivana se juče, po prvi put još od 1. septembra 2019. godine i smotre u Berlinu, našla na zaletištu skoka u dalj, u okviru jednog takmičenja.

     

    Skokom od 6,80 metara, neprikosnoveno je zauzela prvu poziciju i postala pobednik u skoku u dalj.

     

    Pročitajte još: Sportski savezi Zrenjanina i Beograda sklopili sporazum o saradnji

     

    Zadovoljstvo ostvarenim rezultatom nije krio ni njen trener Goran Obradović. On je napomenuo da je skok od 6,80 metara odličan rezultat na otvaranju sezone, za jedno ovakvo trening takmičenje. Takođe, dodao je da je ovaj rezultat pravi pokazatelj da je povreda zadnje lože desne noge sada iza naše atletičarke, te da je Ivana Španović na dobrom putu da već na mitinzima Dijamantske lige u avgustu i septembru ponovo napadne čarobnih sedam metara.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport