• Atletičarka Banata Dunja Sikima na takmičenju koje je okupilo svetsku elitu

    Atletičarka Banata iz Zrenjanina Dunja Sikima imala je veliku čast da učestvuje na takmičenju iz svetske silver serije „Belgrade Indoor Meeting“.   PROČITAJTE JOŠ: Bokseri BK Petrovgrad osvojili tri zlatne medalje, Pajdački najbolji senior   Atletski spektakl okupio je u Beogradu 140 takmičara iz 34 zemlje planete, među kojima su bili najbolja srpska atletičarka, svetska […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičarka Banata Dunja Sikima na takmičenju koje je okupilo svetsku elitu

    Atletičarka Banata iz Zrenjanina Dunja Sikima imala je veliku čast da učestvuje na takmičenju iz svetske silver serije „Belgrade Indoor Meeting“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bokseri BK Petrovgrad osvojili tri zlatne medalje, Pajdački najbolji senior

     

    Atletski spektakl okupio je u Beogradu 140 takmičara iz 34 zemlje planete, među kojima su bili najbolja srpska atletičarka, svetska šampionka u dvorani u skoku udalj Ivana Vuleta, olimpijski šampion i svetski rekorder u skoku s motkom, Šveđanin Armand Duplantis, koji je srušio i rekord čuvenog Sergeja Bubke, kao i olimpijski šampion u trci na 100 metara, aktuelni najbrži čovek planete, Italijan Marsel Džejkobs.

     

    Dunja Sikima takmičila se u disciplini 800 metara i završila je trku na sedmoj poziciji.

     

    – Poziv da učestvujem za mene je bila velika čast. Naći se među najboljim takmičarkama, seniorkama, pred punom dvoranom, za mene je poseban doživljaj i veliko iskustvo. Nisam imala tremu, istrčala sam najbolje što sam mogla i zadovoljna sam – kaže Dunja za portal zrenjaninski.com.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport