Sport Vesti Zrenjanin

Atletičari zrenjaninskog Banata proveli deset dana na zimskim pripremama

atletičari zrenjaninskog banata

Atletičari zrenjaninskog Banata proveli su deset dana na zimskim pripremama na Deliblatskoj peščari. Kao i svake godine, trenirali su u vojvođanskom kampu, u kom su bili i atletičari iz Pančeva, Subotice, Inđije…

 

– Na pripremama je bilo desetoro naših atletičara. Vredno smo trenirali dva puta dnevno, koristili prirodne blagodeti Deliblatske peščare i fudbalskog terena. Tako radimo svake godine i to daje rezultate – kaže za portal zrenjaninski.com Petar Tankosić, trener u AK Banat.

 

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Ranđelović na golu pobedničke ekipe sa Detelinare

 

Po povratku su nastavljeni treninzi po redovnom programu, a pauza će se praviti samo u vreme novogodišnjih i božićnih praznika.

 

– Već 9. januara naša najbolja atletičarka Dunja Sikima i ja putujemo u Ulcinj, na pripreme reprezentacije. Tamo ćemo biti do 19. januara. Prvo takmičenje koje nas očekuje je dvoransko prvenstvo 29. i 30. januara – kaže Tankosić.

 

Na pripremama na Deliblatskoj peščari su bili atletičari zrenjaninskog Banata Nađa Ruvarac, Nađa Nepergaća, Lena Berkov, Una Jovanović, Tara Vitomirov, Marija Popetru, Kristina Batanjski, Nikoleta Sujić, Dunja Sikima i Danilo Petrović.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

atletičari zrenjaninskog banata

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak