• Atletičari Proletera se iz Novog Pazara vratili sa četiri bronzane medalje

    Atletski klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa osmoro takmičara na državnom prvenstvu za seniore, koje je održano u Novom Pazaru. Atletičari Proletera u Zrenjanin su se vratili sa četiri bronzane medalje.   Gordana Stankov je na 400 metara sa preponama istrčala svoj ovogodišnji najbolji rezultat i osvojila bronzanu medalju. Odličan nastup imao je i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari Proletera se iz Novog Pazara vratili sa četiri bronzane medalje

    Atletski klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa osmoro takmičara na državnom prvenstvu za seniore, koje je održano u Novom Pazaru. Atletičari Proletera u Zrenjanin su se vratili sa četiri bronzane medalje.

     

    Gordana Stankov je na 400 metara sa preponama istrčala svoj ovogodišnji najbolji rezultat i osvojila bronzanu medalju. Odličan nastup imao je i Ivan Garaj, koji je u bacanju kladiva osvojio bronzanu medalju. U bacanju diska i kugle zauzeo je četvrta mesta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski košarkaš Dejan Davidovac produžio vernost Crvenoj zvezdi

     

    – Jako mu je malo falilo da se i u tim disciplinama okiti medaljama – kaže za portal zrenjaninski.com Mladen Grujić, trener u AK Proleter.

     

    atletičari proletera

     

    Bronzanu medalju osvojila je i štafeta 4×100 metara, u sastavu Gordana Stankov, Anastasija Kašaš, Jovana Stojanov i Angela Terek. Devojke su odlično istrčale i 4×400 metara, gde su do poslednje izmene bile druge, a na kraju završile sa bronzom.

     

    Na prvenstvu za starije juniore, koje je održano u Kruševcu, Vojislav Gagić osvojio je srebrnu medalju na 3000 metara stipl čez, sa ličnim rekordom. Jovan Milošev je zauzeo treće mesto na 400 metara prepone.

     

    – Svi su se odlično borili, a pohvalio bih i pionirku Lunu Stankov, koja je u jakoj konkurenciji odlično istrčala trku na 1500 metara – dodaje Grujić.

     

    Atletičari Proletera za vikend putuju na državno prvenstvo za pionire, koje će biti održano u Sremskoj Mitrovici.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport