• Atletičari AS 023 proteklog vikenda nastupili na tri takmičenja (Foto)

    Proteklog vikenda članovi Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina nastupili su na tri takmičenja.   U Sremskoj Mitrovici, na atletskom stadionu, održana su prvenstva Srbije na 10 km na stazi za seniore i seniorke, kao i ekipna prvenstva Srbije za juniore i juniorke U20 i mlađe pionire i pionirke U14.   Pročitajte još: Bokseri Petrovgrada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari AS 023 proteklog vikenda nastupili na tri takmičenja (Foto)

    Proteklog vikenda članovi Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina nastupili su na tri takmičenja.

     

    U Sremskoj Mitrovici, na atletskom stadionu, održana su prvenstva Srbije na 10 km na stazi za seniore i seniorke, kao i ekipna prvenstva Srbije za juniore i juniorke U20 i mlađe pionire i pionirke U14.

     

    Pročitajte još: Bokseri Petrovgrada imali veoma uspešan nastup u Somboru

     

    Biljana Kiradžieva osvojila je treće mesto i bronzanu medalju u trci na 10 km, koja je održana po velikoj vrućini, sa vremenom 40:20;59.

     

    biljana kiradžieva

     

    Pehar za treće mesto osvojila je muška ekipa mlađih pionira U14, na čelu sa Justinom Cvetkovim. On je pobedio na 60m, izjednačivši lični rekord (7,77).

     

    Ispred ekipe AS 023 bili su novosadska Vojvodina i zemunska Mladost.

     

    Ženska ekipa sastavljena od mlađih juniorki, predvođena Andreom Sremac, koja je odnela pobede na 100 i 400m, zauzela je sedmo mesto u konkurenciji starijih juniorki. Ženska ekipa mlađih pionirki zauzela je deseto mesto.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport