• Bokseri Petrovgrada imali veoma uspešan nastup u Somboru

    Bokseri Petrovgrada uspešno su nastupili u drugom kolu lige Vojvodine i ujedno memorijalnom turniru „Miroslav Gucunja“ u Somboru.   U konkurenciji juniora, Strahinja Mošorinski dobio je bodove bez borbe, jer je njegov protivnik iz Loznice prebacio kilažu. Luka Ivić Jukić, u konkurenciji mladih boksera, pobedio je prekidom u prvoj rundi domaćeg takmičara.   Pročitajte još: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bokseri Petrovgrada imali veoma uspešan nastup u Somboru

    Bokseri Petrovgrada uspešno su nastupili u drugom kolu lige Vojvodine i ujedno memorijalnom turniru „Miroslav Gucunja“ u Somboru.

     

    U konkurenciji juniora, Strahinja Mošorinski dobio je bodove bez borbe, jer je njegov protivnik iz Loznice prebacio kilažu. Luka Ivić Jukić, u konkurenciji mladih boksera, pobedio je prekidom u prvoj rundi domaćeg takmičara.

     

    Pročitajte još: Marina Radičević i Đorđe Salapura seniorski državni šampioni

     

    Jovan Đuričić zablistao je na ovom takmičenju i pobedio protivnika iz Apatina prekidom u prvoj rundi, nakon dva nokdauna. Jovan je proglašen za najboljeg omladinca ovog takmičenja.

     

    Javni sparing i prvi javni nastup imao je i pionir Mihajlio Ružić, koji je odlično odboksovao protiv boksera iz Subotice i Sombora.

     

    – Nastavljamo sa radom, sredinom jula sledi takmičenje u Novom Sadu, a početkom avgusta, kao tehnički organizator, Boks klub Petrograd biće domaćin takmičenja – kaže čelnik BK Petrovgrad Milan Piperski.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport