• AS 023 nastupio na prvenstvu Srbije u Sremskoj Mitrovici (Foto)

    Na ekipnom prvenstvu Srbije za mlađe juniore i juniorke, koje je održano 20. juna u Sremskoj Mitrovici, ženska ekipa Atletskog kluba AS 023 osvojila je četvrto mesto. Zrenjaninke su sakupile 6390 bodova i plasirale se iza ekipa novosadske Vojvodine, zemunske Mladosti i beogradske Crvene zvezde.   Ekipa je nastupila u sledećem sastavu: Andrea Sremac (pobede […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AS 023 nastupio na prvenstvu Srbije u Sremskoj Mitrovici (Foto)

    Na ekipnom prvenstvu Srbije za mlađe juniore i juniorke, koje je održano 20. juna u Sremskoj Mitrovici, ženska ekipa Atletskog kluba AS 023 osvojila je četvrto mesto. Zrenjaninke su sakupile 6390 bodova i plasirale se iza ekipa novosadske Vojvodine, zemunske Mladosti i beogradske Crvene zvezde.

     

    Ekipa je nastupila u sledećem sastavu: Andrea Sremac (pobede u trkama na 100 i 400m), Anastazija Homan Savković (treće mesto u bacanju koplja i četvrto u bacanju kugle) Anja Živković (četvrto mesto na 1500m), Marina Stojšin (četvrto mesto na 800m), Una Tot (osmo mesto na 100m prepone), Dunja Nadlački (osmo mesto u skoku u dalj) i Sara Gut (osmo mesto u skoku uvis).

     

    justin cvetkov

     

    Na prvenstvu Srbije za uzrast do 14 godina, koje je održano u Sremskoj Mitrovici, 21. juna, Justin Cvetkov je osvojio zlatne medalje u trkama na 60m (7,93) i 200m (25,06 lični rekord). Justin je tako ponovio uspeh sa dvoranskog prvenstva Srbije. Tamo je takođe osvojio zlatne medalje na 60 i 200m.

     

    Pročitajte još: Pet medalja za takmičare Banata na državnom prvenstvu

     

    Peto mesto osvojili su Vuk Ćurašković u trci na 800m (2:30;18) i Petar Janković u trci na 60m prepone (11,43).

     

    Sedmo mesto osvojila je Marina Basta u bacanju kugle (10,29). Anastasija Jovanov i Milan Gaković zauzeli su osmo mesto u bacanju vorteksa (36,56 i 41,04).

     

    Na oba takmičenja članove Atletskog kluba AS 023 predvodio je trener Borislav Mandić.

     

    justin cvetkov

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport