• Pet medalja za takmičare Banata na državnom prvenstvu

    Članovi Savate kluba Banat nastupili su na Prvenstvu Srbije u aso savateu, koje je u nedelju, 21. juna, održano u Rumi. Državno prvenstvo za sve uzrasne kategorije na borilišta je privuklo 151 takmičara iz 19 klubova. Zrenjaninci su se u grad na obalama Begeja vratili sa pet osvojenih odličja.   Među seniorima, Predrag Klepić je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pet medalja za takmičare Banata na državnom prvenstvu

    Članovi Savate kluba Banat nastupili su na Prvenstvu Srbije u aso savateu, koje je u nedelju, 21. juna, održano u Rumi. Državno prvenstvo za sve uzrasne kategorije na borilišta je privuklo 151 takmičara iz 19 klubova. Zrenjaninci su se u grad na obalama Begeja vratili sa pet osvojenih odličja.

     

    Među seniorima, Predrag Klepić je u kategoriji do 75 kg zauzeo drugo mesto, a na stepenik niže popeo se Nemanja Marjanski, u kategoriji do 80 kg.

     

    Klepić nije zadovoljan jučerašnjim nastupom i smatra da je pokraden od strane sudija.

     

    – Odradio sam dva meča. U prvom sam pobedio, a u finalu sam izgubio rezultatom 2:1. Smatram da je u pitanju očigledna krađa od strane sudija. Protivnik je imao čak i javnu opomenu i opet su sudije presudile u njegovu korist. Čak je jedan od bodovnih sudija iz njegovog kluba. Svi su skočili na noge i nisu mogli da veruju šta se dešava, čak i treneri iz drugih klubova i gradova. Ali, nastavljam dalje, sa još većim žarom – kazao je Predrag Klepić za portal zrenjaninski.com.

     

    Pročitajte još: LIDERI NA TABELI: Banat savladao Crvenu zvezdu u derbiju (Foto)

     

    Među mlađim juniorkama, srebrom se okitila Milica Zarin u kategoriji do 56 kg, dok je Nikolija Ilić osvojila bronzanu medalju u kategoriji do 60 kg.

     

    Kadetkinja Jelena Radojčić bila je treća u kategoriji do 60 kg. Sanja Sivački je, na žalost, ostala bez odličja, pošto je zaustavljena u četvrtfinalnoj borbi.

     

    Takmičare je predvodio trener Slobodan Popov.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport