• Andrea Sremac imala zapažen nastup: Tri puta obarala lične rekorde

    Sedamnaestogodišnja Andrea Sremac, članica Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina, imala je zapažen nastup na dvoranskom prvenstvu Srbije za starije juniore i juniorke – U20.   Prvenstvo je održano poslednjeg vikenda u januaru, u atletskoj dvorani u Beogradu.   PROČITAJTE JOŠ: Streljačka družina Begej računa na mlade snage u Žitištu   Andrea Sremac je osvojila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Andrea Sremac imala zapažen nastup: Tri puta obarala lične rekorde

    Sedamnaestogodišnja Andrea Sremac, članica Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina, imala je zapažen nastup na dvoranskom prvenstvu Srbije za starije juniore i juniorke – U20.

     

    Prvenstvo je održano poslednjeg vikenda u januaru, u atletskoj dvorani u Beogradu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Streljačka družina Begej računa na mlade snage u Žitištu

     

    Andrea Sremac je osvojila srebrne medalje u trkama na 60 i 200m. Pritom je tri puta obarala lične rekorde – u kvalifikacijama i u finalu na 60m (7,78 i 7,76), kao i u finalnoj trci na 200m, kada je prvi put trčala ispod 25 sekundi (24,97).

     

    andrea sremac

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport