• Anđela Živanov ima velike izglede da postane vrhunska gimnastičarka

    Anđela Živanov je učenica četvrtog razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“. Osim što je odličan đak, Anđela je i odlična gimnastičarka.   Na državnom prvenstvu u višeboju za pionire Anđela je osvojila drugo mesto. Vicešampionka je države i na gredi, što je Anđelina omiljena sprava.   – Treniram već pet godina u Gimnastičkom klubu „Soko“, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Anđela Živanov ima velike izglede da postane vrhunska gimnastičarka

    Anđela Živanov je učenica četvrtog razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“. Osim što je odličan đak, Anđela je i odlična gimnastičarka.

     

    Na državnom prvenstvu u višeboju za pionire Anđela je osvojila drugo mesto. Vicešampionka je države i na gredi, što je Anđelina omiljena sprava.

     

    – Treniram već pet godina u Gimnastičkom klubu „Soko“, kod trenera Marka Protića, Biljane Srdanov i Brankice Isakov – priča Anđela za portal zrenjaninski.com. – Moj talenat je prvo zapazila Maja Šujica. Rekla je da sam rođena za gimnastiku i onda me je mama upisala u klub, i tako je sve počelo.

     

    Anđela Živanov gimnastiku obožava i, premda nije uvek lako, planira da nastavi da se njome bavi.

     

    Pročitajte još: Dodeljena godišnja priznanja Saveza za školski sport grada Zrenjanina

     

    Zrenjanin je nekad bio grad gimnastičara, pa je imao i predstavnike u ovom sportu na Olimpijadi.

     

    Posle dosta godina, pojavila se Anđela koja ima velike izglede da postane vrhunska gimnastičarka. Naravno, osim talenta, potrebno je uložiti i ogroman trud. Ali, ne treba sumnjati u Anđelu, kojoj je pre nekoliko dana uručeno i godišnje priznanje Saveza za školski sport grada Zrenjanina.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport