Sport Vesti Zrenjanin

Dodeljena godišnja priznanja Saveza za školski sport grada Zrenjanina

priznanja saveza za školski sport

Danas su u Gradskoj kući dodeljena godišnja priznanja Saveza za školski sport grada Zrenjanina.

 

Proglašeni su najuspešniji učenici i učenice sportisti u školskoj 2018/19. godini, pojedinačno i ekipno kod osnovnih i srednjih škola, a nagrađene su i najuspešnije škole.

 

U kategoriji najuspešnijih pojedinaca kod osnovnih škola nagradu je dobio plivač i atletičar Justin Cvetkov, učenik OŠ “Petar Petrović Njegoš”. U kategoriji najuspešnijih pojedinki kod osnovnih škola nagradu je dobila gimnastičarka Anđela Živanov, učenica OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”.

 

Pročitajte još: Plivači Proletera na međunarodnom takmičenju „Zmaj“ (Foto)

 

Za najuspešnije u kategoriji pojedinaca kod srednjih škola proglašeni su atletičar Vitomir Vasić, učenik Ekonomsko-trgovinske škole “Jovan Trajković” i stonoteniserka Reka Begez, učenica Zrenjaninske gimnazije.

 

Gimnastičari OŠ “Bratstvo” iz Aradca i odbojkašice OŠ “Žarko Zrenjanin” su najuspešnije sportske ekipe kod osnovnih škola. U kategoriji srednjih škola, nagrađeni su muška odbojkaška ekipa ETGŠ “Nikola Tesla” i ženska basket 3 na 3 ekipa Zrenjaninske gimnazije.

 

“Najsportskija” osnovna škola u Zrenjaninu je OŠ “Petar Petrović Njegoš”. U kategoriji srednjih škola to priznanje zaslužila je Zrenjaninska gimnazija.

 

priznanja saveza za školski sport

 

Podeli članak
sinovoz
FAM