• Aleksa Gaćinović u poslednjim sekundama izvukao nerešen rezultat

    RK Spartak (Subotica) – RK Proleter 26:26 (poluvreme 14:12)   Golom koji je postigao Aleksa Gaćinović iz sedmerca, u poslednjim sekundama meča, rukometaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su nerešen rezultat na gostovanju u Subotici.   Dvorana „Dudova šuma“ bila je u subotu, 22. februara, poprište veoma zanimljive i neizvesne utakmice 18. kola ARKUS lige u rukometu. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aleksa Gaćinović u poslednjim sekundama izvukao nerešen rezultat

    RK Spartak (Subotica) – RK Proleter 26:26 (poluvreme 14:12)

     

    Golom koji je postigao Aleksa Gaćinović iz sedmerca, u poslednjim sekundama meča, rukometaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su nerešen rezultat na gostovanju u Subotici.

     

    Dvorana „Dudova šuma“ bila je u subotu, 22. februara, poprište veoma zanimljive i neizvesne utakmice 18. kola ARKUS lige u rukometu.

     

    Većim delom meča Subotičani su bili u rezultatskoj prednosti. Ona je u jednom trenutku dostigla čitavih šest golova razlike (38. minut – semafor 19:13 ). Međutim, izabranici Ljube Obradovića i Gorjana Spahića, svesni važnosti osvajanja bodova u borbi za opstanak u eliti, uspeli su da dostignu kapitalnih plus šest domaće ekipe, te se na taj način kući vrate sa osvojenim veoma važnim bodom.

     

    Pročitajte još: Rvački klubovi Proleter i Omladinac definitivno imaju sjajnu omladinu (Foto)

     

    Najefikasniji u redovima zrenjaninskih crveno-belih bili su Luka Radović i gorepomenuti Aleksa Gaćinović sa po šest datih golova.

     

    Sa ukupno 13 osvojenih bodova, RK Proleter se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli.

     

    U narednom, 19. kolu, Zrenjanincima ponovo sledi neugodno gostovanje, ovog puta u Novom Pazaru protiv istoimene ekipe.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport