• Aleksa Gaćinović u Jugoviću: Priključio se ekipi koja ima velike ambicije

    Zrenjaninac Aleksa Gaćinović novi je član Rukometnog kluba Jugović. Klub iz Kaća, koji se od ove sezone ponovo takmiči u rukometnoj ARKUS ligi, sa jednim od najboljih zrenjaninskih rukometaša potpisao je trogodišnji ugovor.   Aleksa igra na poziciji srednjeg beka i prethodno je nastupao za Proleter, u čijem dresu je pružao sjajne partije, zbog čega […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aleksa Gaćinović u Jugoviću: Priključio se ekipi koja ima velike ambicije

    Zrenjaninac Aleksa Gaćinović novi je član Rukometnog kluba Jugović. Klub iz Kaća, koji se od ove sezone ponovo takmiči u rukometnoj ARKUS ligi, sa jednim od najboljih zrenjaninskih rukometaša potpisao je trogodišnji ugovor.

     

    Aleksa igra na poziciji srednjeg beka i prethodno je nastupao za Proleter, u čijem dresu je pružao sjajne partije, zbog čega je neretko proglašavan za najefikasnijeg igrača u redovima Zrenjaninaca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Talentovani košarkaš Marko Šarenac novi član juniora Crvene zvezde

     

    – Počeo sam da treniram u Proleteru sa deset godina. Prošao sam sve selekcije ovog kluba, a šest godina sam nastupao za seniorski tim. Sada mi je drago što sam se priključio ekipi koja ima velike ambicije i nadam se da ćemo zajedničkim radom i zalaganjem ostvariti dobar rezultat – poručio je Aleksa Gaćinović na predstavljanju u novom klubu.

     

    Oglasio se i RK Jugović koji je mladom Zrenjanincu poželeo dobrodošlicu i sreću u budućim nastupima.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport