• Agresivnost u napadu i veoma dobra odbrana doveli do pobede (Foto)

    RK Proleter – RK Dinamo (Pančevo) 25:22 (poluvreme 12:9)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera savladali su u sredu, 16. oktobra, u zaostaloj utakmici 5. kola ARKUS Super lige Srbije, pred svojom publikom, lidera na tabeli, Dinamo iz Pančeva rezultatom 25:22.   Da su namere Zrenjaninaca da ne pokleknu pred prvoplasiranom ekipom lige jedini cilj u ovom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Agresivnost u napadu i veoma dobra odbrana doveli do pobede (Foto)

    RK Proleter – RK Dinamo (Pančevo) 25:22 (poluvreme 12:9)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera savladali su u sredu, 16. oktobra, u zaostaloj utakmici 5. kola ARKUS Super lige Srbije, pred svojom publikom, lidera na tabeli, Dinamo iz Pančeva rezultatom 25:22.

     

    Da su namere Zrenjaninaca da ne pokleknu pred prvoplasiranom ekipom lige jedini cilj u ovom meču, izabranici Ljubomira Obradovića pokazali su od samog starta. Agresivnom igrom u napadu i veoma dobrom odbranom, predvođenom sjajnim Markom Gaćinovićem na golu, preuzeli su vođstvo od prvih minuta utakmice. Prednost nisu ispuštali sve do poslednjeg zvuka sirene.

     

     

    Najveću prednost na meču, od sedam golova razlike, Proleter je zabeležio u 36. minutu. Tada je semafor prikazivao rezultat 17:10 u korist zrenjaninskih crveno – belih.

     

    Najefikasniji igrač na meču bio je Momir Rnić sa osam postignutih pogodaka.

     

    Pročitajte još: Proleter eliminisan u šesnaestini finala Kupa Srbije (Foto)

     

    S ovom pobedom, Proleter se probio na šesto mesto na tabeli, sa ukupno osvojenih pet bodova i skorom od dve pobede, jednim nerešenim rezultatom i dva poraza.

     

    U narednom kolu, Zrenjanince očekuje nezgodno gostovanje, i to starim znancima, ekipi Kikinde. Meč je zakazan za subotu, 19. oktobar.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport