• Proleter eliminisan u šesnaestini finala Kupa Srbije (Foto)

    VK Proleter – VK Banjica (Beograd) 12:13 (2:5, 4:4, 3:1, 3:3)   Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera eliminisani su u šesnaestini finala Kupa Srbije za sezonu 2019/20, pošto su na svom plivalištu, u veoma neizvesnoj utakmici, poraženi od Banjice iz Beograda rezultatom 13:12.   Beograđani su mnogo bolje otvorili meč, te su nakon prvih osam minuta stekli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter eliminisan u šesnaestini finala Kupa Srbije (Foto)

    VK Proleter – VK Banjica (Beograd) 12:13 (2:5, 4:4, 3:1, 3:3)

     

    Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera eliminisani su u šesnaestini finala Kupa Srbije za sezonu 2019/20, pošto su na svom plivalištu, u veoma neizvesnoj utakmici, poraženi od Banjice iz Beograda rezultatom 13:12.

     

    Beograđani su mnogo bolje otvorili meč, te su nakon prvih osam minuta stekli prednost od tri gola razlike. Tu prednost izabranici Nenada Vasiloskog, ispostaviće se, nisu uspeli da dostignu do samog kraja meča.

     

     

    Ostaje žal za poslednjim napadom u poslednjim sekundama utakmice. Tada Proleter nije realizovao kontranapad i odveo utakmicu u peterce.

     

    Pročitajte još: „Zrenjaninski delfini“ odlični na Kupu Banata, osvojili 12 medalja

     

    Najefikasniji u redovima domaće ekipe bio je Dimitrije Rašković sa četiri postignuta pogotka, dok je Luka Parivodić tri puta uspeo da zatrese mrežu VK Banjica.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport