Foto dana Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Zrenjaninska gimnazija pobednik takmičenja “Igre bez granica” (Foto)

igre bez granica
Foto: JU "Sportski objekti"

Učenici Zrenjaninske gimnazije pobednici su ovogodišnjeg takmičenja “Igre bez granica”. U pitanju je sportsko – zabavno takmičenje koje je održano na otvorenom gradskom bazenu u Zrenjaninu.

 

Drugo mesto osvojili su mladi takmičari iz Elektrotehničke i građevinske škole “Nikola Tesla”, dok su trećeplasirani bili učenici Medicinske škole.

 

Ove godine na bazenu su se okupili takmičari iz pet zrenjaninskih srednjih škola koji su se nadmetali u raznim disciplinama, zanimljivim ne samo učesnicima, nego i gledaocima.

 

igre bez granica
Foto: JU “Sportski objekti”

 

Takmičenje se sastoji od niza zabavnih igara, koje na različite načine podstiču kreativnost, spretnost i logiku učesnika. Ekipe su bile sastavljene od sedam do 12 članova.

 

Pročitajte još: Mladi nigerijski fudbaler stiže kao pojačanje Botošanima

 

– Cilj manifestacije bio je da se obeleži početak kupališne sezone na bazenu i kraj školske godine. Imali smo dobre sponzore, tako da su za najbolje, odnosno osvajače prva tri mesta, obezbeđene lepe nagrade – rekla je za portal zrenjaninski.com Zlatana Ankić, iz “Sportskih objekta”, javne ustanove koja je bila organizator takmičenja.

 

Osim tri prvoplasirane škole, u takmičenju “Igre bez granica” učestvovale su i Hemijsko-prehrambena i tekstilna škola “Uroš Predić” i Srednja poljoprivredna škola.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM